eX * JuqaDores WS kA* 10-0 rezillik xD

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gorki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cocuk kasmıs macta napabılırım . öyle mac oluyorkı adam alamıyor oyle mac oluyor tk atıyor . normal bısey bugun kasamazsın bı baska zaman köpek gibi oynarsın bu oyun boyle deılmı saçma sapan konusupda adamın canını sıkmayın :S

sıkılsın canın da adamın attgı tüm maçların ss leri war max 9 :) adam maç başladı bi çıktı sonra geldi king oldu . izlemişssindir sende ama neyse adam olsanız zaten kullanmassınız.

gameover tmm biz ghostuz yoL aL . git once kA * clanının ghost movıelerını ızle !! oke ? sonra gel burda konus .

ben sana demedim lan ne mal adamsın.Orda kimde ne oldugu belli zaten :) hadi uzatma daha.

olum bu ayko dq fake ya asıl Ayk0 <Dg> kıngofta kasıo msn side aykut_ ile başlıo bu adamın msn sı aykodq ile baslıo

fake fakeefakeee aykut 600 opengl ayarıyla oynuo bu adam movıesını ızledım 1024 oynuo

olum bu ayko dq fake ya asıl Ayk0 <Dg> kıngofta kasıo msn side aykut_ ile başlıo bu adamın msn sı aykodq ile baslıo

fake fakeefakeee aykut 600 opengl ayarıyla oynuo bu adam movıesını ızledım 1024 oynuo

öğren gel movieyi yapan 1024 te oynuyor.ayrıca başka bir msn açmadığı ne malum?

Gameover ağlamayın burada moviesi var adamın konuşup durmayın ki ghos7 adamla daha önce oynamadın mı hiç?hiç ghos7 adamları yenemediysen o senin ezikliğin.

cheep ery a katılıyorum.kardeşim doğru da kingoftaki tüm ghos7ların isimlerini sayarım şuraya.csoyncuyu da koy üstüne hatta.yazın sonuna dogru zaten %95 ghos7tu serverların.dedikleri gibi bayram nadire yaradı.eğer varsa bi hltv moviesini tekrar yapın yoksa da moviesini yapan adama teşekkür edin.

son olarak kA* team qhos7 olduğunuz kanıtlı ssler movieler.hala nickinizi değişmiyosunuz yendiğinizde sevinmeye çalışıyosunuz(khanz, hkn madrjd özellikle)
aykodq oynamayı bilmiyosun.istersen öğretirim ama parayla 10 dk = 10TL...

Trojen Almıs Sanırım 20-2 Frag Profesyoneller Bıle En Ezık Teame Karsı Okadar Iyı Frag Yapamıyorlar Ilgınc Nedıyım Tebrıkler

qold o2 bizle bi sorunun war heralde sanane bizden at yorumunu bzi karıştırma mal herife bak yaa.

La 2 Ay Gırmedık Yenı Tıpler Turemıs herkez kral Abooooo D:D :D: D:

beyler burdan soyle dıyeyım gold2 ! cheep eray ve ozellıkle game ower ! sıze seslenıyorum . gameower oncelıklle seklını s**** ezme su fotonu deis at kafası :D vol1 movıemı ızlemıssınız oyuncuyum dıosunuz . oyundakı ekran modum 1280 x 960 ! bot oldugun burdan belli çip eray *** dielim so kasan fake aykoyu ben dıe paylasıyorsunuz . bılen bılıyor ben socl maclara bıle gırmem :D sonra gold sana gelelım nıckını yenı duyuyorum bot :D bu yazıma cevap verenınde anasını kız bacısını sıkem :))) banlasana admın :D

ne bos muhabbet arkadaslar qL diip gecin bu arada balyoz sen kralsın :[ adqwxdsaq :D

Ayko Botcuksun sen daha khardes sana 1v 5 diyor yapda alsın havanı :d

tebrık ederım aykut.

OLm belamısın sen balyoz harbı seni CIkıdıgın yere Tkrar sokarm akllı olL.Suc snde deılkı ak senı gıbılerını Scıp da dısarıya atanlarda.genıs genıs konusmakla olmuor bu ısler balyoz o kadar k1nqsen scol k1nqof fark etmez senınle Bak dıormkı SenınLe hayaTIna ws ATrm SMdı qq .

kardesım cs de senın gıbıler yuzunden sureklı ban yıyıyorum . burda rahat durun bari . bu arada mesajlarında cinsell organını sürekli ağzına alıyorsun :S terbıyesızlık yapma ;)

Geri