eX * JuqaDores WS kA* 10-0 rezillik xD

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gorki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Gorki

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Gorki
tamam da kardeşim reziLLik yazman biraz saçma oLmuş. sadece maç değil sonrası da önemLi.

bu macın hltvsını izledk birader.izlemek ısteyende cheep_ery@.wcn ulasp alablr.ayk ol yawrm 2qnde k1nq olnmaz smdı qq :)

tmm hıle isek cek movıenı ver sk ya :lol:

Lan ayko isen movien var saten bib*k bilmiyonuz herkez biLiyo birbirinin nolduğunu ss nizi de gördüm güzeL attırmışLar size ban landın yeni üyelik açma ;)

Lan ayko isen movien var saten bib*k bilmiyonuz herkez biLiyo birbirinin nolduğunu ss nizi de gördüm güzeL attırmışLar size ban landın yeni üyelik açma ;)
babanın malımı ıstersem 100 tane uyelık acarım bot . benım movıe war dogru bak nıckımın altında lınk war :D

Gerginlik Yaratmayın . Ahmetim Sende Karışma Salla .

:P banLattırcam yine safı.

AMAD. Konuya Yorum atma bidaha ql de qeç tartışma yaratmayın.

qwe asdsad balyoza bak k1nq olmus .lan hırrrım senle hayatına ws atarm 3d movıen qhost movıen cıkmıs bı ınsanın anasına bacısına sovulup vede buundan zevk alıorsa o adamın ben karakterı skm emı .rahat ol balyoz neyın ne oldugunu herkez BILIOR BAK DALGANA :)

ayko fazla post kasma tmm tebrikler de su trojenin kasmasını bana açıkla tmm bişe demicem normalde 4 kill alan adam nedense 1 ara cıktı 2 dakka sonra girdi 20-2 kastı :) garip.

la SUna bı Bak LA olm sen Sakamsn ya Olm daha dun demedn mı sCOl sw war team CIkar atalım dıe LA olm Sana ben kufur etsem gunHa gırmeme Dymez .Lan bı ınsan yalancı olRda bu kadar Olnmazmış harbi. olm senın ıcın cs sadece GHOST . balyoZ genıs genıs konusmakla olmuor bılen bılıor bılmeyende ogrenır YAknda zaten .hea ws dıoDNya.scol ******** Fark etmez Senın LE Hayatına WS atarm.

kardes trojene soyle dıyebılırım , fragı normaldır karsı takım bot olunca 60 a 0 da yaparsın 12 round x tk = 60 :D :D :D

su konusmalarından anlasılıyo bişelerin oldugu dewam et kardeşim cocukluga aferin.

Geri