eX JuqaDores Vs [Fs'g]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
. valve tekrar istiyorum oyuna alışdım . bir daha atalım . 1 farkla olmaz bu işler . zaten playersen dersinki bu adam 2 ay kasmadı . su an oyuna alısmıs atalım vsyi kim iyi görelim :)[/B][/B]

NOt : ALta 1 - 2- 3 -4 Valve yazanlar heralde gerdeğede valveninkiyle girecekler :lol: oyuncu olan adam kendi oyununu gösterir . Valve sende sanmaki millet seni seviyor :D bak her ss de fraglarıma her macta en iyi benim her fragda akıyoruz o yüzden Beni kimse çekemiyor sevmiyor . ve düşmanımın düşmanı dostumdur felsefesinden dolayı sana kanka oluyolar :D Çünkü ezmediğim team kalmadı :laugh: :thumbup1:

Ezmediğim Team Kalmadi Derken bizi kaç kere ezdin lan :D birtane lan birtane benim sana karşı rakip oldugum team'de beni ezdiğin ss'yi göster q*t et beni :D Nerdeysen Gel Atalim VS Ayipsin

Sayın BaşBakanımız ReCeP TAYYİP ERDOĞANIN DEDEği Gibi Mert ... Sözün SAhibi Recep baba büyüksün :D bu arada ex j clanı akp desteklor
editlenmiştir, seviyeli mesajlar atalaım aksi taktirde ceza vermek mecburiyetinde kalırız.

aynen Kanka Kral biziz . Ortalıkda Bi team göremioz :D valve gilde Fake teamımı almısalr ve ben macta yokum ona sevınıp dursunlar . Gelip Benim Oynadıgım kadrola mac atamalazar ne mac ne vs adam bot :D eğer bu yazıları görüpte gelmıorsa o adamın nefsinden şüphe ederim :)

fake teami ezdiler diyorlar lan teamini yari yolda birakip giden sendin yalan konuşma net gitti ayağına atakanı oyuna soktun atakan bizim tsde afkde duran bir insandı. sen nasıl bir insansın bilader senin hiç mi ALLAH korkun yok o kdar büyük yeminler ediyorsun ALLAH kitap koymuyorsun ben Yaradanın ismini ağzıma alırken tüylerim diken diken oluyor sen nelerden bahsediyorsun kaçtane movien çıktı . güzel kardeşim gerçekten bileğin ile kassan ve qerçekten qh kullanmasan bu movieler boşa çıkmaz sen qh ile rakip takımı eziyorsan sonra qh movien çıkıyor die seviniyorsun kardeşim bak yarin birgün o yusuf clanından çıkar herşeye ortaya çıkar nefsinden şüpe ederim diyorsun şimdi ben senin nefsinden şüpe ediyorum aylik 30 tl fatura ödüyorsun burda krallık yapiyorsun ben çalışan bir insanım kardeşim abim, kardeşim dediğim bir insan evlendi dügündeydim yani bu kadar basit. nasil bir ruh halidir ben şurdan yazmaktan bıktım artık sana ulaşamıyorum hiç bir şekilde gel atalim vs mizi kapansın gitsin bu konu.. ben SENIN gibi boş bir insan değilim işim var gücüm var askerliğim var emin ol çalıştıgım parami cebime koyuyorum askerden lazım olcak die sen gibi nadire yalvarmiyorum ;)

fake teami ezdiler diyorlar lan teamini yari yolda birakip giden sendin yalan konuşma net gitti ayağına atakanı oyuna soktun atakan bizim tsde afkde duran bir insandı. sen nasıl bir insansın bilader senin hiç mi ALLAH korkun yok o kdar büyük yeminler ediyorsun ALLAH kitap koymuyorsun ben Yaradanın ismini ağzıma alırken tüylerim diken diken oluyor sen nelerden bahsediyorsun kaçtane movien çıktı . güzel kardeşim gerçekten bileğin ile kassan ve qerçekten qh kullanmasan bu movieler boşa çıkmaz sen qh ile rakip takımı eziyorsan sonra qh movien çıkıyor die seviniyorsun kardeşim bak yarin birgün o yusuf clanından çıkar herşeye ortaya çıkar nefsinden şüpe ederim diyorsun şimdi ben senin nefsinden şüpe ediyorum aylik 30 tl fatura ödüyorsun burda krallık yapiyorsun ben çalışan bir insanım kardeşim abim, kardeşim dediğim bir insan evlendi dügündeydim yani bu kadar basit. nasil bir ruh halidir ben şurdan yazmaktan bıktım artık sana ulaşamıyorum hiç bir şekilde gel atalim vs mizi kapansın gitsin bu konu.. ben SENIN gibi boş bir insan değilim işim var gücüm var askerliğim var emin ol çalıştıgım parami cebime koyuyorum askerden lazım olcak die sen gibi nadire yalvarmiyorum ;)

Sen ne diyorsun la :D Doğan kaan ben balyoç aynı tsdeyiz konuşuyorduk felan ws attılar felix yıktı 2 hafta sonra geldi anasını bacısını ortaya dökdü gençliğimin hayrını görmeyim ki ss fake dedi :D

Sen ne diyorsun la :D Doğan kaan ben balyoç aynı tsdeyiz konuşuyorduk felan ws attılar felix yıktı 2 hafta sonra geldi anasını bacısını ortaya dökdü gençliğimin hayrını görmeyim ki ss fake dedi :D

burdan ne sonuç çıkar adam mothersız :D

Şok oldum ama la bu kadarda olmaz dedim la bide recoil vardı taramıyorda anlaşılmasın diye recoil ile bile yıkamadı ws bitsin hemen tw ver dedik tamam dedi bi baktık ws biter bitmez. E L E K T R İ K L E R İ G İ T M İ Ş nedense A R T I K :D

ya zaten adam benim kopyam ne zorluyor ki anlamıyorum ne yaptıysam ded,iysem aynını kopyalamaya çalılşıyor %95 ihtimal eskiden beni tanıyan çekemeyen bir adam...ahmetler yok ben yokum ali yok yenmiş seviniyo bizi yenmiş gibi gerizekalı :D
koçum bu csde yaptığın her şey taklidim çıkmanla başladı şimdi de devam ediyor.felixi yenemeyen adam burada hava yapmayacak bana ;]

qL aykutta yaLnız bizim realdeki esas adamlar yok be kardesm o mAL Lyvio fake maca kabLe fake sercan fake sonra 1daha atarız ama :)

gelemez ki kanka bilmiyo wblerimizi :)

Allah nasip ederse akşam 7 gibi onlineyim . BEkliyoruz kocum . senin gibi botlardanmı kacacagım :)
Valve senınlede aksam beklıyorum dediğim gibi 7 den sonra 11 - 12 e kadar onlıneyım kuyruk acısı olan herkesı beklıyorum :cool:

Allah nasip ederse akşam 7 gibi onlineyim . BEkliyoruz kocum . senin gibi botlardanmı kacacagım :)
Valve senınlede aksam beklıyorum dediğim gibi 7 den sonra 11 - 12 e kadar onlıneyım kuyruk acısı olan herkesı beklıyorum :cool:
sen kime koçum diyosun gerizekalı herif o lafın bile benim çakmam olduğunu gösterir ;)
tod leisle ye yenilmişiniz aglkasşgagalsgşasg

bu konuya azmiyi katmayın azmi ozamanlar kraldı yalan yok ama simdi alısamamıs olabılır belkı 5 6 ay oynamadı 1.5 sımdı gerı dondu eskı formunda olmasıda beklenemez dogal olarak ama tabi temiz gelecek balyozuda yenemeyecek kadar deıl :):):) qL yeniden

tod leisleyi 12-0 yendik 2. yarı ban yedik okadar botlarki ss koymaya gerek duymadık :) ibo kank su bebeye konustuk bıyerlerını kaldırıon cvp bıle verme kım kımın ne oldugunu cok ıyı bılıo .

Tartışma yaratıcak yorumlar kurmayınız..

AEROPOSTALE sen kimsin aykut cfg mı atcam dedi sana yalakalanıon ne cfg mıs atdı atdı bıtmedı :):):) her konu altında bı cfg em yorumu gormemıs nolcak ag :)

Sevgili kardeşim aklın sıra bana laf sokmaya çalışmışsın sanırım. Ben Khardesh ve tayfasını sevmem Aykut'u da sevmem ama Khardesh botu real getir 1vs5 yapalım filan deyince bir yorum atayım dedim benim yorumlarımı yargılamak sana düşmez. Git botlarla 16v16 d2 oyna sen. Ayrıca 1.5 kasmam 1.6 dayım cfg yle de işim olmaz.

Sayın BaşBakanımız ReCeP TAYYİP ERDOĞANIN DEDEği Gibi Mert ... Sözün SAhibi Recep baba büyüksün :D bu arada ex j clanı akp desteklor

Sayın boşbakanını al başına çal :) veya onunda dediği gibi "Ananı al da git" :)

Sevgili kardeşim aklın sıra bana laf sokmaya çalışmışsın sanırım. Ben Khardesh ve tayfasını sevmem Aykut'u da sevmem ama Khardesh botu real getir 1vs5 yapalım filan deyince bir yorum atayım dedim benim yorumlarımı yargılamak sana düşmez. Git botlarla 16v16 d2 oyna sen. Ayrıca 1.5 kasmam 1.6 dayım cfg yle de işim olmaz.

önüne kemik atmadık ama bu havlama neden neden neden :lol::lol::001_tt2:

sen kime koçum diyosun gerizekalı herif o lafın bile benim çakmam olduğunu gösterir ;)
tod leisle ye yenilmişiniz aglkasşgagalsgşasg

Hahah koçum lafını kullanman benim çakmam olduğunu gösterir demiş hiç güleceğim yoktu artist ya :D

ve hep yenecekler diye birşey yok elbet onlarda yenilecekler ama senin gibi botlar bunu çıkar meselesi yapabilir :)

Birdaha uyarmıcam tartışma yaratmayın..

BAŞBAKANA KURBAN OL SEN KOÇUM ;)

Hahah koçum lafını kullanman benim çakmam olduğunu gösterir demiş hiç güleceğim yoktu artist ya :D

ve hep yenecekler diye birşey yok elbet onlarda yenilecekler ama senin gibi botlar bunu çıkar meselesi yapabilir :)
artistim doğrudur bu güne kadar yenildiğim ss göster bir daha cs oynamam...bot kelimesini bir daha kullan görelim..!

1.6 kasıyon öyLemi ?? cfgyle işin olmaz oke team getireym kaç el alacan bakaLm burda kingler gibi konusyon görelim seni macta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri