ex jugadores ws AmazinG

lan ramcomsn nesın amk feryatını bana dedırtme sen daha ****** karnındayken ben cs oynuordm sıktıgt surdan sana dıomkı o abı dedıgın kral dedıgın cptn gelsn suraya bı konussnda rezıl edım

yenip yenmemesı umrumda deıl zaten tek devrelık 1 ss . 2 . devre noldugu malum deıl . anlamadıgım cheep eraya ne giriyor ben konuya yorum attım . ona giren cıkan neki bana küfür etmıs once o yazmıs bı okusana tımeover ayıp sanada yakıstıramadım bu sebebden ban yıyeceksem banlayın mq

lan ramcomsn nesın amk feryatını bana dedırtme sen daha ****** karnındayken ben cs oynuordm sıktıgt surdan sana dıomkı o abı dedıgın kral dedıgın cptn gelsn suraya bı konussnda rezıl edım

sana sadece kıcımla guluyorum cheepmiş nicke gel bosuna oynamıssın nickini yeni duyuyorum :scared:

Bak uzatma diyorum sana Ramco

:) hele al bıdene daha kıng bak dıom ya sana ben kıngofu 1sene once bırakdm sende yenı turemıssn herhalde oluor ya hanı 5-6 ayda adamlar bı bakıon kıng oluor bak balyoz amk botu publık kasamazdı smdı gecmıs kıng olmus en cok merak etdıgım sey nadıre neyını verıorlar bu kadar kıng oluorlar nse hadı sımdı sıktıgt ramcomsn nesn nıckeme dıor lan sen nıckme kurban ol hea bıde ramcoxDqwe abı allah askna su nıce bı bak otur sıc agla amk yaş kac 8-9- hadı en fazla 10 amk qq

Birdaha küfür ederseniz banned.

wllaha kafana qore tıme over sana bı tavsıyem su 10 yasndakı bebeyı banlada sende kurtul bende kurtulam gercı banlasanda farketmezkı qK bunların alayı it surusu gııb :)

Good Luck ...

arkadaşım maçı biz aldık ilk yarı sonuç 7-5 yendiler

Gl yoldaşlar gardaşlar

Başarılare ;)

Başarılar.

qL Basarılar ;;

Başarılar

Başarılar...

Geri