eX * J `. [VS] vFc*

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vaLve.!.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

vaLve.!.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
vaLve.!.
Herkes Haddini Bilecek.

isim vermeme Gerek yok quit Dropped Atanlar Vardi.

ilk Yari :

83888279012004989153.jpg

Ikinci Yari :[/B]

98882160086783122010.jpg

Başarılar bizee :)

siz aimci değilmısınız eskı wıly degılmı bu kıngof bebelerı ?

evet evet hepimiz de aim war :D

evet yemiyorz içmiyoruz parayı aime yatırırız hep :D

Sana aim dien oldumu dostum temizsin bisi demiorm :d Şansin var son eli nasil aldn :d gÜl gÜl oldum bide ss koymussun ayip beee

Sana aim dien oldumu dostum temizsin bisi demiorm :d Şansin var son eli nasil aldn :d gÜl gÜl oldum bide ss koymussun ayip beee

Şii Çekirge Bir Hoplar 2 Hoplar . 17e 10 dan maç çewirdim. arti girgir şamata içinde ;) balyoz abin yenseydi koymuycakmiydi ;F herkesle vslerini koyuyor :D

Valve ? Ws ?

:D tmmm bebe kes qq ***n tahmın edılemıcek yerlerde :D ındıren ben olmym yazk olr hadı cnm gg

:D tmmm bebe kes qq ***n tahmın edılemıcek yerlerde :D ındıren ben olmym yazk olr hadı cnm gg

Birincisi Daha türkçe Konuşmasini bilmiyorsun. Liseli bir genç oldugun bariz belli . sen sadece kafanda şunu düşün ben kimim . valve kim diye sonra kendin cevaplarsin bu soruyu =)

hasan lose loka 1 haftlaık gh almıssın adam agzıyla öttü bu sancez denen bot maçta speed açıp uzuna saklandı daha sayammı sana ? kanape amelesi

hasan lose loka 1 haftlaık gh almıssın adam agzıyla öttü bu sancez denen bot maçta speed açıp uzuna saklandı daha sayammı sana ? kanape amelesi

bu söylediklerine kendin bile inanmazsin loseyi yani anılıda çagırırım yüzleşiriz biz siz gibi pkk'liya para wercek bir insan değiliz . şimdi git boşuna post'unu benim konularimda genişletme. ;)

Hepiniz temiz bi biz hileyiz zaten :)

sancez lan yemin et la tabi sn gvrusunuz olm tiplere bak ermeniler

sancez lan yemin et la tabi sn gvrusunuz olm tiplere bak ermeniler

ben türk dogdum türk olurum son damlama kadar el ELHAMDULİLLAH MÜSLÜMANIM Senin gibi kürt degilim en azından it.

Dinime Küfür Eden Müslüman Olsa . Benim Dedelerim Çanakkalede Can Vermiş İnsanlar Şimdi Sana Küfür Ederim Burda Saygısızlıgım Olur :@ Sen Nasıl Konuşuyorsun Öyle !

helal super ezmişler

Fazla söze hacet yok,çekemeyene anten beyler ezmişsiniz tebrikler :)

Geri