* éwøĿø┼îøñ ~ ™ kNkam `nN vErdiqi cfq iLe kastıqım fraq + Yeni Nickim ;(

[quote="~ -vu ']eyw yorumlar için fazla yorum atmayın qq[/quote]

şaka mısın la :d

tebrikLer frag guzeL...

Kardeşim sonuçta Türkiye topraklarında yaşıyorsun Türkçe konuşmak zorunlu burada ve bu Forumda !

Güzel diyorsunda forumda herkes yabancı kelime kullanıyor. Kimse diyemezki ben kullanmıyorum. Herkes fake diyor rush diyor nick diyor. Hiç birini demese bir cs terimini söyler. Bütün kelimelerin Türkçe'si var. Herkes kullanıyor İngilizce'yi.

aynen kardeş beni bi tek sen anLıyosun xd beni anLayan birini buLdum :)

[quote="~ -Vu ']aynen kardeş beni bi tek sen anLıyosun xd beni anLayan birini buLdum :)[/QUOTE]

Doğruyu söylüyorum. Daha çok örnek var. Adamlar direk yabancı kelime kullanıyor. İlk önce onları ayıklamaları lazım. Sen g yerine q yazmışsın bi altına çizgi çekmemişsin çok mu. Mesela forumu bırakana real hayatında başarılar diyor. Gerçek diyemiyorlar mı ? Boş bunlar ya.

Doğruyu söylüyorum. Daha çok örnek var. Adamlar direk yabancı kelime kullanıyor. İlk önce onları ayıklamaları lazım. Sen g yerine q yazmışsın bi altına çizgi çekmemişsin çok mu. Mesela forumu bırakana real hayatında başarılar diyor. Gerçek diyemiyorlar mı ? Boş bunlar ya.

adamımsın

qüzeL frag tebrikler.
Yeni nick hayırlı olsn :)

teb hll olsun

muhammet kimin cfgsi bu sana 1000 tane cfg attım benim attıklarımlamı kastın ayda yılda 1 kasıyon zaten: D

deniz kaAn dan aLmstm onLa kastım :D

Hani bna cfq atcaktn :D

700 cfglik arşivi atıyorum rarla 400mb :D nası gelsin qk`

yaaa :D bide kota sorunu Var dmi :D xD

Geri