Evet Dadasın Videosunda Kullandığı Cfg :) İlkkez Nb De Paylaşıyorum.!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dadas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şahsi yorumum berbat bi cfg default bile daha güzel bence he ben default oynamıorum bende cfg kullanıorum ama gerçekten güzel değil bu verdiğin cfg .

Sxe siz sw de yapmış movie yi ama güzel :)

vıdeoda sarı yazılar cfg pembe kımı yıyorsun anlamadım ayrıca cfg berbat

ya sendekı baska bisii one la ole mermi sekmio bi bok olmuo bi gıdım sekmıo

kArdeş cs v 1.5 de isLermi??

Public ten movie yapmış fake fake kesip koymuş ayrıca sekmiyo mermi saydırıp duruyon ne bilek war ne bişey bide övünüp duruyon milleti kandırdın "verin arakdaşa üstün hizmet madalyası" kendini bilmez soytarı qeqweqweqwew Ayrıca sana şunu diyorum "O BALI KAPAT ÖYLE GEL" ZUELELELELE

sacmalık vıdeoda cl_bobcyle 0 da oynuo cfgde cl_bobcyle 1

ayarsız + cok kötü

PayLasım iciN TskkurLer..!

υℓтяαѕℓα-η..!# netbiLgini ~ en hızLı büyüyen forum..

Yaw ordaki kasan edward die adam allahım paylaşana baksanıza videonun isimleride yanlış zaten dadaş yapmamış video yu :S:S

Yaw ordaki kasan edward die adam allahım paylaşana baksanıza videonun isimleride yanlış zaten dadaş yapmamış video yu :S:S

zauhaha kardesim varmısın ıddıaya videonun sonundakı msn ye bak ekle gel goruselım ayrıca Server a gırıp benı sorabılırsın herkez bahadır dıyecektır tab ıserver kapanmamıssa ıstersen ekle msn server sahıbıyle gorusturıyım oke ?

deilmiymiş :D zuahahah qweqe varmısın ıddaya kardeşim sende lamerz bı bok bılmezsın videoyu sonuna kdr ızle aq

adam gibi konuşlan adam ol adamın asabını bozma ! tamam sen yapmışsındır ne uzatıyorsun bebe gibi halla halla ! boş flood..

hileyle çekmiş ::D:D acıncak haldesn :D neyse gl

record'dada aynı şey geçerli arkadasm ;) no recoil var resmen körmüyüz :D aciz insan :D neyse seviyene inmicem bb

teşekkürLer .

Saol dadas :)
Denicem hemen .. :)

Geri