Evet BeyLer Buda De_Dust 2 Fraq^ım..Hadi BuNada Fake FLn diiN..!!

0
EXE RANK

h4yq0L1cq^m

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
h4yq0L1cq^m
Evet BeyLer Benm Pc Senoyna we Kingofcs SunucuLarında Kafayı Yi0du..Bugün Pcye Format Attım Ve DüzeLdi Her$ey..Bende Hemen Girip Senoyna da İNFERNO Kastım..i$de Buda İNFERNO Fraq^ım..Hemde Senoynada(ezik sw diiL ha xD)..S0ra Ezik Swde Kasmı$sın Demeyin :H :) (brb)

http://img197.imageshack.us/img197/5219/39590444.jpg

ARTIK b*k ATMAZSINIZ UMARIM..
!!! ( B*k Atcak Warsa Hic YazmasıN LütfeN..!! ELe$tirMek HakkıNıZ Ama B*k Atmak DiiL..!! )

N0T : [Hic BiR $ekiLde Montaj Paint ws YoktuR..Eğer Montaj Yada Fake DienLer OLursa Daha da Hic Bir$ey Demem !!! ]

o8.o6.2oo9 |||| 22:50

Eyw ;) Güzel Frag !!! Seni Senoynaya girince pc kafayı Yemiomuydu !!! :D

Eyw ;) Güzel Frag !!! Seni Senoynaya girince pc kafayı Yemiomuydu !!! :D

acıKLamasını yaptım karde$m yukarda..ama bidaha yapim..pcye Format attım düzeLdi..Artık Senoyna we Kingofcs sunucuLaRında Rahat Rahat kasabiLcem (brb)

Helal olsun :D

Müthiş La :)

oha her el en az 5 kişimi aldın ne yaptın ya :)

ayrıca bu map d2 mi inf olmasın ;)

Eyw GuzeL Fraq xD

hll teşekkür Ederim !

waayy harika !

yaaa bi insan 15 defa vurup 21 defa vurulunca orası ezik Sw oLmuyor mu Kardeşim. Oynadığın adamLarın FragLarına Baksana Sen Army | Diss'KhoP.Hat # Benim Oraya geL Göreyim senin KinkLiğini.

ya banlayın sunu kendını bısı sanıyo mıllet sana senoyna dedıyse socl server dıyo kastııın server socl deıl sıkıyosa socl qır ;)

hLL 0Lsun ;} .

iNFeRn0 qaRDe$M Te$eqqüRLeR.

bok ataNLar dewaM edin atmaya..cekeMeyen digitürk taqtırsN beyLerrR..!!

Sw socL deiL :D
Ama gene güzel haha

[quote="BuRc-X |]yaaa bi insan 15 defa vurup 21 defa vurulunca orası ezik Sw oLmuyor mu Kardeşim. Oynadığın adamLarın FragLarına Baksana Sen Army | Diss'KhoP.Hat # Benim Oraya geL Göreyim senin KinkLiğini.[/QUOTE]

meraq etme güzeLim ordada kascam kescem sesinizi xD :H (YanLı$ aNLama heMen qKe..!!)

[quote="BuRc-X |]yaaa bi insan 15 defa vurup 21 defa vurulunca orası ezik Sw oLmuyor mu Kardeşim. Oynadığın adamLarın FragLarına Baksana Sen Army | Diss'KhoP.Hat # Benim Oraya geL Göreyim senin KinkLiğini.[/QUOTE]

Kardeşim ezikmisin nesin gel o kinq Ligi socl da yapda göreLim Cfg ci noobLar siziiiii :H

Geri