Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence de bu frag'ı senoyna,kingofcs gibi sunucularda yaparsan o gerçekten kaliteli frag olur eğer 2-3 ezikle yapar da buraya koyarsan eziğin alasısındır..
kardeşim bu foto tamamaen fake. sizin teamın oldurduklerını topladım 139 cıktı admların oluslerını topladım 213 mu ne çıktı nasıl oluo bu iş foto tamamen fake.
kardeşim bu foto tamamaen fake. sizin teamın oldurduklerını topladım 139 cıktı admların oluslerını topladım 213 mu ne çıktı nasıl oluo bu iş foto tamamen fake.
karde$ ben girdiimde ztn adaMLar oynu0du..hatta cıkanLar biLe oLdu..s0radan girenLer fLnda oLdu..ben hic cıkmadM..adaMLar geLdikce oynadm we wurdum..yani sadce o adaMLarLa oynamadm..cıKan baya oLdu..eer en ufak bi montaj wea paint warsa aLLah beLamı weRsin..