Etli Bürüksel Lahanası

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
1 Ara 2009
Mesajlar
15,286
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
33
-AUXERRE. `
MalzemelerMutfak Zorluk 2Süre 40 dk.Kaç Kişilik 4Yöntem 2 Adet orta boy soğan
Yarım su barağı sıvıyağ
2 Adet orta boy domates
Yarım paket bürüksel lahanası
250 gr haşlanmış parça et
Yarım su bardağı haşlanmış nohut
2 Adet orta boy dolmalık biber
Tuz

Hazırlanışı
  • Soğanı küçük küçük doğrayıp, sıvıyağda sarartın.
  • Ardından rendelenmiş domatesleri ekleyip, kavurmaya devam edin.
  • 1 Dakika kavurup, bürüksel lahanasını ekleyin.
  • Bu şekilde birkaç dakika soteleyin.
  • Haşlanmış parça eti ekleyip, karıştırın.
  • Ardından haşlanmış nohutları ekleyin ve dolmalık biberleri de küçük küçük doğrayıp ekleyin.
  • Sebzelerin üzerini hafifçe aşacak kadar sıcak suyu ilave edin.
  • Tuzunu ayarlayın.
  • Ağır ateşte sebzeler yumuşayana dek pişirin.
  • Sıcak olarak servis yapın.
 
Geri
Üst