Etek6Zoom vs xxF (Namıdeğer dps cLan)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aljfuLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

aljfuLL

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
aljfuLL
Arkadaşlarımı çok rahatsız etmişler...
Alın rezil olun millete hava yapmadan önce ok by3.# Alayına SiLivri ALayına isyan..!

Bunu eklememi istediler:Özcan harici hepsine hmm ok.#

qL :) çok artist bunLar.

:D ahmet abi real getireyim mi real getireyim istersen :D

qetir qetir çay kahve de isterim aLi :D

:D ok bekle real getiriyorum xD

Sercan varmıydı bu maçta ?

Tebrikler yendınız eyvallah da sen kımsın acaba konu acan arkadaş ? Arkadaşlarımı çok rahatsız etmişler... napmısım söle bakayım ?

Bunu eklememi istediler:Özcan harici hepsine hmm ok.# Açıklarmısın nıye ozcan harıc ? bekliyorum

bir tek özcanla bekir mi berkay mı ne dediler onun ismini tam hatırlayamadım.bundan dolayı özcanı yazdım sadece.geri kalanı bizi ilgilendirmez dedik :D ikiniz iyiymişiniz bi bundan dolayı :)

Tebrikler yendınız eyvallah da sen kımsın acaba konu acan arkadaş ? Arkadaşlarımı çok rahatsız etmişler... napmısım söle bakayım ?

Bunu eklememi istediler:Özcan harici hepsine hmm ok.# Açıklarmısın nıye ozcan harıc ? bekliyorum

Benm meseLem değil ama Sebebi ~$h3`y']['4'n x3 GHOST MOV?E | SK Gaming

Bu Videodaki yorumLar iBoya aşırı küfür ve hakaret ettikleri için oLabiLir mi ?

Bide Burda ettniz küfürLer http://www.sk-gaming.com/video/280159-_qioVinco_tk_Ma_Movie_Vol_10_Edit#4576515

huseyın kufur ettı ama unutma ıboda kufur ettı :) zaten sebebını ben acıkladım ibolara oyuzden fazla konusmaya gerek yok kardeşım

:) iboyu yıllardır tanırım ona biri küfretmesse küfrü aGzına almaz :)

ordakı 3dciler ben değillim 3d ciler bızım anılla ( Matrakan) la hesabımız
O hesap açık bi hesaptır şifresi 7-8 kişide vardır.

ordaki 3dciLeri biz sanmışLar.

Biz fake hesap açıp birisine sövecek adamlar değiliz.Varsa bi hesabımız reeL girer hallederiz.Zaten bizim küfürle işimiz oLmaz klavye delikanlısı değiliz.

O hesap açık bi hesaptır şifresi 7-8 kişide vardır.

ordaki 3dciLeri biz sanmışLar.

Biz fake hesap açıp birisine sövecek adamlar değiliz.Varsa bi hesabımız reeL girer hallederiz.Zaten bizim küfürle işimiz oLmaz klavye delikanlısı değiliz.

Beko değil de sen öylesin.

pFF ne konuşuyorumki sizi karşıma aLıp boşkoy siz takıLın böLe.

Geri