ESSG | Guti.HERRNNANDEEZ-`&. `C WS Maon ne oldu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oquzhan7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
qL Basarıların Dew***** Dılerız Oquz..Fake Olmadıgıda Saten Alttakı Yazısmalardan Anlasılıo Kaan Svmus :D Svmeden Duramıo cocuk :D

Bn skoydugm ss de ne yazdm ws felana atmam fake yapcam ddm demi la ezme :d :d :d yazik la sana sn beni yen cs birakmazsam adam deİlİm bot

Eyer bu ws dekİ bnsem anam nİkahli karim olsn sİz bu kadar delİkanlisiniz bu kadar acik ve net konusutm buyuk ymn ettm . . . !

Bundan Öncekİ koyudugm bnm yendiyim ws deki ss lern altinda ne yazior bn bu adamla ws atmam fake yapcak kycam dedİm demİ la kurnaz ol barİ :d

Flood yapmayınız. Bu seferlik mesajlarınızı düzenliyorum, tekrarında hakkınızda işlem yapılıcaktır.

Edit By RahatS!z*

gL. kardesim

Bn skoydugm ss de ne yazdm ws felana atmam fake yapcam ddm demi la ezme :d :d :d yazik la sana sn beni yen cs birakmazsam adam deİlİm bot

Eyer bu ws dekİ bnsem anam nİkahli karim olsn sİz bu kadar delİkanlisiniz bu kadar acik ve net konusutm buyuk ymn ettm . . . !

Bundan Öncekİ koyudugm bnm yendiyim ws deki ss lern altinda ne yazior bn bu adamla ws atmam fake yapcak kycam dedİm demİ la kurnaz ol barİ :d

Flood yapmayınız. Bu seferlik mesajlarınızı düzenliyorum, tekrarında hakkınızda işlem yapılıcaktır.

Edit By RahatS!z*

comel agla tıme ? .d

bu maon yenılmeye hep mahkum zaten neyın davasını yapıyonuz

Başarılar oğuzhan.

qL oguz Kardeşş...

ayk0 ko cumu yoo maçcı ;)

Seni SaLwatoRe 7 0 yenerken nıe banLAdın adamı ? onu sole bana

Bu kesİnlİkle fake !!!!!!! Adam dÜnkÜ ws de nb ye koydugu lİnglerde demİŞtİ bİdaha ws atmam dİye fake yapcak koycak bİrazcik akilli olunnn cocukca dÜŞÜnmeyİnn gutİ.hernnadez kİm 1 ay olmadi pİyasa cikalii daha aldi gost yardirior bebe ama maonuda bİlen bİlİyorumm hadeİ gutİ gİt realİnİ yen snr gel nb koy :)

Başarılar.
Tartışma istemiyorum beyler. :)

lütfen :thumbdown:

Sevieli yorumlar atalım son kez diyorum yoksa konu yoruma kapatılacak ...!

Edit by OttoMaNs* ;reiz

Sevieli yorumlar atalım son kez diyorum yoksa konu yoruma kapatılacak ...!

Edit by OttoMaNs* ;reiz

başarılar.

Geri