esquasex ws standart

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LamA x3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

LamA x3

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LamA x3
99876626.png

Kaan rica etti koydum boş yorum yapma.

İkinizede başarılar.

qL Başarılar :D kesin fakedir yoksa adam eskilerden :D:D

basarılar guzel vs olmus .

GL BAŞARILAR.

Rüzgar senin clanındaki adam bu eski değilmi nasıl oldu böyle bişey yenilmesi imkansız değilmiydi :/

[quote="FevziMert |]GL BAŞARILAR.

Rüzgar senin clanındaki adam bu eski değilmi nasıl oldu böyle bişey yenilmesi imkansız değilmiydi :/ [/quote]
bak gereksız yere post kasıyorsun adam 1 farkla yenılmıs burda bence 2 sıde aynı esıtlıkte oynuyorlar ama kaan yenmıs ha senın gıbı ınferıx kralları deıller kocum dun turedın bosa kelıme yapma aldıgın ss de hava karanlık ss kucultmussun :D sen cok zekısın sen gıderken bız gelıyorduk ;}

[quote="']bak gereksız yere post kasıyorsun adam 1 farkla yenılmıs burda bence 2 sıde aynı esıtlıkte oynuyorlar ama kaan yenmıs ha senın gıbı ınferıx kralları deıller kocum dun turedın bosa kelıme yapma aldıgın ss de hava karanlık ss kucultmussun :D sen cok zekısın sen gıderken bız gelıyorduk ;}[/quote]

1 Farkla biz size yenilsek veya öbür adam standarta yenilse.O adam bot siz kral olursunuz ama :)

İnex derken?
http://www.netbilgini.net/threads/cs-1-5-gÖkyÜzÜ-sİyah-yapma-skİnİ.39297/
Şu gökyüzü havayı siyah yapma skini gerizekalı :ASDSA:D
SS'lerimin yarım olmasıda işlem resmine kopyalarken yan tarafları uzatmıyorum oralar beyaz oluyor :)

RÜZGARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
AĞLA

[quote="FevziMert |]1 Farkla biz size yenilsek veya öbür adam standarta yenilse.O adam bot siz kral olursunuz ama :)

İnex derken?
http://www.netbilgini.net/threads/cs-1-5-gÖkyÜzÜ-sİyah-yapma-skİnİ.39297/
Şu gökyüzü havayı siyah yapma skini gerizekalı :ASDSA:D
SS'lerimin yarım olmasıda ekran ayarlarımdan kaynaklanıyor.

RÜZGARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
AĞLA * * * tribe gir :D[/quote]
tm kardes :D :D :D

[quote="']tm kardes :D dedıgın gıbı olsun .d[/quote]

Dediğim gibi zaten, gökyüzünüde sende siyah yap link attım.
Ekranımın öyle olmasında resmi kopyalarken, yanları uzatmıyorm oralar boş kalıyor .
Ben gereksiz yere post kasıyorsam, gereksiz yere ağlıyorsun sende :) iyi forumlar.
2 arkadaşada başarılar..

adamın standartını bozdun kaan :( gl kanka.

[quote="FevziMert |]Dediğim gibi zaten, gökyüzünüde sende siyah yap link attım.
Ekranımın öyle olmasında resmi kopyalarken, yanları uzatmıyorm oralar boş kalıyor .
Ben gereksiz yere post kasıyorsam, gereksiz yere ağlıyorsun sende :) iyi forumlar.
2 arkadaşada başarılar..[/quote]
TM BILADER FEVZI MERT KRAL :D

La Gdr hangi tsdesiniz amk :D

2nizede başarılar

Gl kaan . Rüzqar bu hamsi kafa iste her zaman ki gibi ağlar :D LAMA LUMA ' ya hile diyen adama ne deriz Hamsi kafa denir :D

Gl kaan . Rüzqar bu hamsi kafa iste her zaman ki gibi ağlar :D LAMA LUMA ' ya hile diyen adama ne deriz Hamsi kafa denir :D
LAN BEBE YASIN 17 GELMISSIN BURDA KELIME YAPIYORSUN OLUM SIKTIR GIT BASKASINLA UGRAS SENIN GELMISINI GECMISNI BANA BASLATMA MK BEBESI SIKTIR GIR EKMEGINE BAK GEL O MUHTESEM TAKIMINLA MAC ATALIM 2 EL ALIN AZ ONCE KOYDUK YOLLADIK TMM BEBE

Küfür yasak.

ulan veledi zina senin hayatının aq yalakalık yapıcam dıye kılıktan kılıga gırıyon sserefsizin oğlu. böle yalamaya devam et sen koçum.
eqwwqe AGLAAA ! Yenilmeyi hazmedemeyen botlar sizi :D kendileri king Nonameis yardırır acıp sizde kral olursunuz

Geri