| - eSp4 -| GoLd PreMiuM [Free] By ~`Dynac|`x ! [cFg]

eSp5 gelsin mi ?

• Evet

Oy: 261 83.4%
  • Hayır

Oy: 52 16.6%

• Kullanılan toplam oy
    313
kontrol ettim cfg yi fakat bir şey bulamadım. Bende hep 100 yani sorunun kaynağını anlamadım :|

Sağolasın Berk . 4eveR esp :D esp 3 cok sağLamdı bu da öyledir inş.

valla mermi hıc sekmıyor awp battlede kuleden kuleye deagleyle tek attım :D
acayp hsler qooqoqo indirin oynayın beyler

Önceki [C] on [F] i [G] Lerin gibi buda güzel kardeşimm..Eline saglik..Esp5in geLmesi dilegiyLe..~

quzeL cFg saoL kardesim...

sağol yorumun için :)

ya yenı cıkacak olanı cs 1.6 ıcın yap

cele_bobsaykıl "sıfır"
mepe_dekals "üçyüz"
seve_grafiti "yüz"
bind "k" "say /bunny"
bind "end" "retry;texgamma 0;gamma 0;brightness 9;gamma 20"

Bu kodları cs okumaz türkçe karakter var 2.cısı şu end rety gamma yazmışınız rety çektıgınde tüm gamma and lıhgtn ayaralrı sıfırlanır bunların düzeltilmesi gerekir.. Teşşekürler..

cfg iiçin tşk.ler ama bende bu cfg kasma yapıyor nedendir bilmiyorum ama esp3 dede kasıyordu :S
ama çoğu cfg de benim fps 50 den aşağı ping de 45 den yukarı çıkmıyordu
ama bunda fps 10 ping de 60-80 bi çözüm bulursan sevinirim berk kardeşim

cele_bobsaykıl "sıfır"
mepe_dekals "üçyüz"
seve_grafiti "yüz"
bind "k" "say /bunny"
bind "end" "retry;texgamma 0;gamma 0;brightness 9;gamma 20"

Bu kodları cs okumaz türkçe karakter var 2.cısı şu end rety gamma yazmışınız rety çektıgınde tüm gamma and lıhgtn ayaralrı sıfırlanır bunların düzeltilmesi gerekir.. Teşşekürler..

:D haha :D anıl ne adamsın onları dalgasına yazdığımı sende biliyorsun işimi öğretme bana + retryden sonra bu kodlar devreye giriyor anlayacağın retry çektikten sonra aydınlık olmaya devm ediyor :) tek hata bunny de :)

cfg iiçin tşk.ler ama bende bu cfg kasma yapıyor nedendir bilmiyorum ama esp3 dede kasıyordu :S
ama çoğu cfg de benim fps 50 den aşağı ping de 45 den yukarı çıkmıyordu
ama bunda fps 10 ping de 60-80 bi çözüm bulursan sevinirim berk kardeşim

çözümü sen bulacaksın! neden diye sorarsan elimden geleni yaptım bu cFg de fps yi sabit tutabilmek için. Ping garantisi veriyorum ping tamamen senden kaynaklanıyor yada oynadığın sunucudan. Fps bende daima 100 dandik bir ekran kartım olmasına rağmen ! cFg sağlam olunca böyle oluyor ne yapayım kardeşim dandik cfg versek başımıza kakarsınız :S

eline sağlık deniycem

beğenmedim (denemedim,indirmedim) :D

esp 5bekleriz saolasın

saol dynac sonunda istedigim cfg yi paylaştıgın için sonsz teşekr ederim

Berk hiçbir CFG konusu sabitlenemez. Şimdi görevini yap ve bu konuyu burdan indir.

Saol ama Denemicem.

Berk hiçbir CFG konusu sabitlenemez. Şimdi görevini yap ve bu konuyu burdan indir.

jocker ile konuştum onay verdi ! yarın sabitten inecek ! kafama göre iş yapmıyorum ben! bir derdi olan onunla konuşur ben izni aldım

By-burc-x cfgyi herkes beyendi zaten sabitten alınsa bile 7/24 konu güncel olcagına inanıyorum :=)

Geri