Eror [Kaan] Dan aldıgm Frag+RC Huzurlarınızda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan w0nd3R.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

w0nd3R.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
w0nd3R.
Bizi Eskiler Tanır Yeniler Örnek Alır..

Önce Fragımıza bakalım:
420.bmp

Kısaca ayarlar: :thumbdown:​

- Bind ayarları en düzgün Seviyede
- GL ayarları en düzgün Seviyede,
- AK47 tarayın % vermicem ama Kaan ın Nasıl keles kullandıgı bilinir Sekme Oranı En Azdır,
- Ati ayarları yapılmıstır,
- Hud Ayarları en düzgün seviyede,
- Awp zs atmaya çalışın eğer bilek varsa ıskalamazsınız,
- Ses Ayarları [Voice Ayarları] En Güzel Değerde Degistırmemenizi Tavsiye Ederim Ama İsterseniz Kendinize Göre Ayarla Bilirsiniz.

Ve işte o Elleri titreten Link !!
:thumbdown:

Rar Şifresi: netbilgini.net

artık bende cefege kınq olcam :D

Dene Farkı Hisset :lol:

Teşekkürler :)

Teşekkürler Paylaşım İçin.

Öd. alpaycım :D

qL kanka farkı gordum ben :D:D

la eror kaan neymiş sanki başıma king eşşek gibi oynuyor mal gibi kendini ünlü yapmak için cfgsini paylaşıyosun salaksın sende dogukan kardeşim

la eror kaan neymiş sanki başıma king eşşek gibi oynuyor mal gibi kendini ünlü yapmak için cfgsini paylaşıyosun salaksın sende dogukan kardeşim

o mal dediğin dalga gectıgın kaan su forumda pos kasan kendını oyuncu olarak gören adamlardan 40 kat daha iyi kasıyor bunu bil yeter kardeşim :)

o mal dediğin dalga gectıgın kaan su forumda pos kasan kendını oyuncu olarak gören adamlardan 40 kat daha iyi kasıyor bunu bil yeter kardeşim :)

yalakalık bedava değilmi birader?

yalakalık bedava değilmi birader?

yalakalıkmı ? bu adam sen babanın daşaklarında testestoronken biz bu adamla cs kasardık eski dostumdur . ha ben yalakalık yapmam nıyemı aramızda fark var oke ? anlıyosundur ne demek ıstedıgımı :cool:

onu gecinde 37000 para var adamda :D

yalakalıkmı ? bu adam sen babanın daşaklarında testestoronken biz bu adamla cs kasardık eski dostumdur . ha ben yalakalık yapmam nıyemı aramızda fark var oke ? anlıyosundur ne demek ıstedıgımı :cool:

seni çıktıgın yere sokarım dünkü bok

gh alıp kasıyon gh movie'n var hala konuşuyon

üyeliğini bile silmeleri lazım,çoluk cocugun işi yok burda

şimdi ananida al git :)

aboww kaanın cfg ne la ole a2 den sıktım balkondakı adam dustü :D

Geri