"En iyi cevap şampiyonluktur"

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
fft1mm1496681.jpg

Almanya kampının güzel geçtiğini ifade eden Şahin, "Liglerin ertelenmesi nedeniyle ikinci bir kamp etabı daha yapmak zorunda kaldık. Alışık olmadığımız bir durum. Çalışmalarımız devam ediyor. Ağrılar sızılar var ama antrenman yaparak hazır hale geleceğiz. Takım olarak henüz yüzde yüz hazır değiliz. Gerçek performansımızı henüz daha ortaya koyamadık" dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) verdiği karar konusuna da değinen milli futbolcu açıklanan karar sonrası futbolcular olarak kendilerinde herhangi bir değişme olmadığını, karara ne sevindiklerini ne de tepki gösterdiklerini ifade etti.Geçen sezon şampiyonluğu hak ederek kazandıklarını belirten Selçuk, "Alınterimizi koyarak şampiyonluğu kazandık. Hak ettiğimiz şampiyonluğu alamazlardı bizden. Kaos içindeydik, bu yönde bir kararın verilmesi bu durumu ortadan kaldırdı. Geçen yıl kazanılan şampiyonluğun altına bu sezon inmemeliyiz. Bu yıl hedefimiz 83 puan toplamak. Bu sezon yüzde yüz şampiyon olmalıyız ki spekülasyonlara cevap olsun" diye konuştu.Yaşanan şike soruşturmasında herkesin yorumlarda bulunduğunu ancak artık futbol konuşulması gerektiğine işaret eden sarı lacivertli oyuncu, "Kimse ne olduğunu tam bilmeden yorum yapıyor, bu yanlış. Bunu takip eden insanlar bir karar verecekler. Bu konuların artık kapatılması gerekir. Bizim için de bu konu kapandı. Şampiyonlar Ligi fikstürü çekilecek. Biz şimdi bu konuları düşünüyoruz" şeklinde konuştu.
Takımın 3 orta sahalı yeni sistem arayışlarını da değerlendiren Selçuk Şahin, "Benim adıma çok fazla bir şey değişmiyor ama takım alışır mı? alışmaz mı? onu zaman gösterir. Ancak oynayamayacağımız bir sistem değil. Kadro uygun. Bize uygun bir sistem gibi görünüyor. Etkili bir sistem olabilir ama ben kendi adıma göre konuşursam o bölgede tek oynayacağım. Kendi adıma rahat ettiğim bir sistem ama futbol bireysel değil takım oyunu. Takım olarak iyi olursak oynarız" dedi.
MİLLİ TAKIM’DA HOCA GÖREV VERİRSE SEVE SEVE OYNARIM
Basın toplantısında milli takım konusunda da açıklamalarda bulunan Selçuk Şahin, milli takımda Guus Hiddink’in görev vermesi halinde seve seve oynayacağını belirtti.
Estonya maçında yetersiz antrenmanla sahaya çıktığını ancak yinede iyi görev yaptığına inandığını ifade eden Şahin, "Milli takımda oynamak çok büyük şeref. Hocam gelecek maçlarda da görev verirse görev almak istiyorum" dedi.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE HEDEF GRUPTAN ÇIKMAK
Sarı lacivertli tecrübeli oyuncu Selçuk bu yıl şampiyonlar liginde hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyledi. Bu yıl ki Fenerbahçe kadrosunun da iyi bir kadro olduğunu ifade eden Selçuk istenen sıçramayı bir türlü yapamadıklarını, bu sorunun da cevabını kimsenin veremediğini kaydetti.
Takım arkadaşlarının şampiyonlar ligi kurasında Real Madrid veya Barcelona’nın çıkmasını istediğini anlatan Selçuk Şahin, "Ben de kendi ardıma istiyorum. Çünkü futbol hayatınızda öyle büyük maçlar oynama şansı çok yakalayamıyorsunuz. Biz çok iyi olursak baş edemeyeceğimiz takımlar değil. Mesela Rubin Kazan Barcelona’yı yenmişti ama kolay değil tabi" diye konuştu.

MESSİ BİZDEN BİRİ DEĞİL
Selçuk Şahin, dün akşam İspanya’nın Real Madrid ve Barcelona takımları arasında oynanan karşılaşmayı takım olarak izlediklerini de vurgulayarak maçta 2 gol kaydeden Barcelonalı Messi için esprili bir şekilde, "Messi’yi bizden biri olarak görmüyoruz. Birgün bana karşı oynaması gerekse herhalde hafta içi sakatlanırdım. Bize karşı oynarsa ne yaparız bilemiyorum. Kendisi büyük bir oyuncu" dedi.

Geri