Elektronik Egsersiz Aletleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan By.OsmaN*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

By.OsmaN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By.OsmaN*
ürünler hem spor hemde sağlıkla ilgili olsada kolaya kaçtığı için bence daha çok sağlıkla ilgili bu yüzden konuyu buraya açıyorum
bende yeni kullanmaya başladım ve başka forumlarda bu ürünlerle ilgili yazılanları okudum.
sizi bu ürünleri anlatıcağım sorularınızı alacağım sorunlarınız olduğuna eminim

*Son günlerde reklamlarda oldukca sık gördüğünüz ab tronic x2 ürününü anlatıcağım (bende kullanıyorum)

*Sıkı ve daha atlatik bir vücut sözü veriyor
doğru/yanlış
doğrudur tabiki bünyeden bünyeye değişir bu durum

*Peki çalışma prensibi nedir?
elektromanyetik dalgalarla kas çalıştırması özellikle karın bölgesinde
peki bu neye yarar yağdan sarkmış bir karın bölgesindeki yağları yakarak yağların yerine kas oluşmasını sağlar suni mekik yapar yani.(daha etkili olduğunu ilerki maddelerde anlıcam)

*Fazla kilolarım var zayıflatırmı?
bilemiyorum benim kilo problemim yok sadece vücut çalışmama rağmen karın kası oluşturamamdan kaynaklanıyor bu ürünü kullanma sebebim.Ancak yaz aylarındayız bence kilonuz varsa salonda çalışmanızı öneriyorum 2 ayda 10 kilo alırsınız.(bol su tüketin)

*Sağlığa zararı varmı?
ben 5 gündür kullanıyorum başka forumlardaki yazılarıda okudum şöyle
uzun zamandır kullanan birisi baldırlarında deniyor (jel kullanmadan)
ve baldırda deri altı kanama oluyor yani morarıyor.doktorunuza her zaman için danışın ben burda ürün ve ürünler hakkında düşüncemi söylüyorum
ürün satmıyorum sağlığınızdan olmanızı istemem.

*Kullanımı nasıl?
oldukça kolay cırt cırtlı(onla ilgili bir konu var ilerki maddelerde)
lcd dedikleri bildiğin dijital saat gibi bir ekranı var ordan gerekli ayarlamaları yapıyorsunuz ben deneme yanılma yöntemini kullanıyorum
biggrin.gif
kemeri takmadan önce hediye olarak verdikleri jeli vücuduma sürüyorum
vucudu inceltiyor diye finanse edenlere inanmayın hiç bir jel vucut inceltmez ben öyle düşünüyorum.Ancak bu şekildeki jeller çok önemlidir 2.gün jell sürmeden deniyeyim dedim dakikada 400 mekik ile eşittir diyorya
evet gerçekten eşit 2 dk felan dayanabildim
biggrin.gif

*Jel biterse ne yapıcaz?
su kullanabilirsiniz tabiki aynı performansı beklemeyin yada eczane yada kozmatikçiden benzer bir ürün bulabilrisiniz benimki daha başında bitmediği için birşey diyemiyecem

*Dezavantajları
bunu karşılaştırmayla yapalım
çok sayıda piyasada ürün var diyorum ya
şimdi onları ikiye ayırıyorum
yapışkan pad
kemer pad
bizim bahsettiğimiz kemer pad
tek dez avantajı cırt cırtlı olmasıdır yani kullandıkca aşınıp eskiyecektir
nasıl önlüyebiliriz 2 dkda bir çıkartmak yerine uzun aralıklar takıp çıkartırsak ömrü oldukca uzar.yapışkan padler ise kirlendikce ve bozuldukça sürekli fahiş fiyatlara almanıza sebep olacaktır ürünümüz bu konuda avantajlı.klıpsle çalışan bir ürünler var ama daha Türkiyede hiç görmedim.

ben meraklarınızı gidererek yardımcı olmaya çalıştım
eğer benden başka kullanan arkadaşlar varsa
görüşlerini alalım bize muhakkak faydası dokunacaktır

Geri