ElectrowOw~ YENİ EKİPMANLARIM STEELSERİES :]

ilk bi türkçe öğrende gel 2. si senin şurdan markete gidip ekmek alcak paran yok fakir biz avrupaya gidiyoz bu kadarda kıskanma be qwqeqwdsad :D kaybol şurdan ya
Bir insan bu kadar görmemiş olur arkadaş yaaa :D Bana fakir dedi bide a.q nerden tanıyosa beni, neyse senle para muhabbeti yapacak kadar düşük değilim koçum, gel bunları yuzume söyle ts ip: 46.20.1.122 ;) hadi git şimdi ayağına don al!

Bir insan bu kadar görmemiş olur arkadaş yaaa :D Bana fakir dedi bide a.q nerden tanıyosa beni, neyse senle para muhabbeti yapacak kadar düşük değilim koçum, gel bunları yuzume söyle ts ip: 46.20.1.122 ;) hadi git şimdi ayağına don al!
Ben biliyorum Barış'ın kü7si var, adamsın barış :D

Evden Bir foto koyarmısın blader ?

hayırlı olsun yegenım

kaybol ya eskiden düşüp yırttıgı kotları şimdi moda diye giyiyodur fakir

xd hayırlı olsun demek duser :O

İnşallah bol tk atarsın bu ekpmanla hayrını gör.

abi fotograflar netten alinmis nie bole bir konu actin birde kendini ispatlamana gerek yok :) Google ye steelserİes yaz aynilari cikior :d

kulaklık daha erkenden mi ses veriyor :D o zamn senin mouse kendinen ateş de eder :D
hatta sen havada da durmuşssundur şahitlerinde vardır :D

Geri