eL[R]ond ~ 4 -cLL0w` ~ Cs 1.5 Movie v0L2.

0
EXE RANK

~eLr0nd.*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~eLr0nd.*
qL Kardeş .

o nası bi hava la ole :D

Güzelmiş Kardesim Basarıların dev4mını Dilerim...
Moviendeki 2. şarkının ismini yazarsan sevinirim :D
Z1rT*...

OYundaki hava la bi degisik sende bende oyle degil msnden atsana bana onu :D

of iLk sahneLerden belli no.recoil oldgunu bari bunu acıkLa ya 3d sin demiyorus ama bari norecoiLsin erkekgibi evet kullanıyorm de biraz yürek varsa.
buarada cLL0w n tipe koptum :D saolun gene ugğraşınız için

bAk aLLen onLar bızım mahlle ark cok pıs kfr etcem bızım Movieyede No recoiL dedin 1 qt Surdan No recoiL Ne onu biLmion daha No recoİl diyip duruon bnı dellendrme :@

AyrıCa Sen kendi Tipine c0p ;)

sana gore herkez no recoil ama yakın arkaşin bilek ses dımı bu kadarsınız işte cekemısonuuz Guzel kasanları no recoil diyip kendını avutursunuz LAfım yok artıq bu kadar aglalıcanızı bılseydım mendil Getırrırdım hadi qq aslan 9 senedir oynadıgım oyunu qelıp bize ogretmeyın hadi qq... allah biilir aynaya bakıcak yuzun yokdur bole konusuosun

hLL guzel olmus waLLa

bAk aLLen onLar bızım mahlle ark cok pıs kfr etcem bızım Movieyede No recoiL dedin 1 qt Surdan No recoiL Ne onu biLmion daha No recoİl diyip duruon bnı dellendrme :@
Dellensene la bebe ? Benm özgü fikrim sanane adam gibi konus benmLe

sana gore herkez no recoil ama yakın arkaşin bilek ses dımı bu kadarsınız işte cekemısonuuz Guzel kasanları no recoil diyip kendını avutursunuz LAfım yok artıq bu kadar aglalıcanızı bılseydım mendil Getırrırdım hadi qq aslan 9 senedir oynadıgım oyunu qelıp bize ogretmeyın hadi qq... allah biilir aynaya bakıcak yuzun yokdur bole konusuosun

Tamam abi kingsiniz ama unutmaki bunun öbür tarafıda var. Allah görüyor :)

of iLk sahneLerden belli no.recoil oldgunu bari bunu acıkLa ya 3d sin demiyorus ama bari norecoiLsin erkekgibi evet kullanıyorm de biraz yürek varsa.
buarada cLL0w n tipe koptum :D saolun gene ugğraşınız için
Allahm Yha Bu COcuk Harbı Bot Lan Omurumde Norecoil Diye 1 Sey Duymadamda bıLmıormda Kafam Senın qıbı Ezk SeyLere caLsımıor 4q n0pu !

Dellensene la bebe ? Benm özgü fikrim sanane adam gibi konus benmLe

Tamam abi kingsiniz ama unutmaki bunun öbür tarafıda var. Allah görüyor :)

Sen Adam Gibi yorum yaz Oda Adam Gıbı Konusrz Merak Etme !

KarşındaKiLer Proymus :D

Geri