EhL-i KeyF > vs. -rwd- `

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
Selamün aleyküm arkadaşlar Clan harici konu açmıyordum yoğun istek üzerine açıyorum bu konuyu :)

unique* yani kandemir arkadaşımıza hile demişler tw istemişler hiç güleceğim yoktu :D Tabi birşey bulamamışlar çünkü yok. :)

Buyrun T iken :

1lns1.jpg

Buyrun Ct iken :

1lnu2.jpg

Not : T'de 5-4 bitmiş Hltv böyle almış :)

Başarı Harici Post Kasmayın.

kazım akradalımız sen kımsınde sana gh dıcem dıyordu :D macda gorduk hepsı bana hıle dedıler tv verıyım dedım qotlerı yemedı gırmeye tabı bısey bulamıcaklar. cobaıne verdım o gırdı mac ıcıkısı bısey bulamadı cobaın arkadsımıza sorabılırsınız...

haha başarılar :)

qL basarılar

​Başarılar..

ben haLa gh demiyorm sana diyen desin o tipLe sana gh diyenden utanıyorm qL.

r0uLsticq

cok sacma ss ql atmaya bile değmez.. ! ! !

unique MSN WARMİ ? ? ? ? ?

ondanmı ağladınız zeL gh real alsın die bot :)

olm ben o macdan degıldım ben netbılgının sahıbıyım msn ıstıyom ?

Msn WER KAYITlı kalsiN :D

Msn WER KAYITlı  kalsiN :D

Lexpors senle ben bir deiLiz amele benLe muhattap oLmaya çaLışma zırLak bi bebesin her maç aqLıyon uza bi.

2 gün once adam vuramıyordu (: qweubnoqweqw sımdı k1nq oLmus unuqie kımmis la ? 2 gun once nonla mac attıgmızda 2-11 kasıyordu ahahahaha hic qulecegım yoktu yaw oıqwneoqnwoenqwoen qwoewq

Lan bot diyene bak ben Nondayken salak salak hareketler yapardın daha oynamayı bıLmıyodun maL adam mı oLdun şimdi oynamyı bıLmıyon daha

lan aq salagı sen kımsın benı tanıyan tanır.. ben varken sız yoktunuzl an eskıden neden böle konusamıyordunuz amklar sımdı gh aldınız kasıyosunuz adammı oldunuz o gh elbet bırgunbıtecek ogun gorecem sızı..

Geri