EFSANE KRAL ~r[A]d!oN~ İlk Elde Tk + Orjinal CFG + SS !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rammstein
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Link Kırık yenilermisin

link kırık düzeltirsen sevinirim

Link yenilenmiştir beyler ...

Hani bir laf vardır. Yarattın bide takip et. Tabi mecaz olarak kullanıyoruz bunu daha çok . Ama konuyu açtın bari takip et.Link kırık arkadaşım.Linkin kırık olduğunuda yazmışlar ama düzeltmemekte ısrarlısınız.Rica ediyorum. Bir paylaşım yapıyorsanız ve kişilerce indirilmesini istiyorsanız özen gösterin biraz!!!!

Hani bir laf vardır. Yarattın bide takip et. Tabi mecaz olarak kullanıyoruz bunu daha çok . Ama konuyu açtın bari takip et.Link kırık arkadaşım.Linkin kırık olduğunuda yazmışlar ama düzeltmemekte ısrarlısınız.Rica ediyorum. Bir paylaşım yapıyorsanız ve kişilerce indirilmesini istiyorsanız özen gösterin biraz!!!!
Körmüsün arkadasım ? Link düzeltildi yazdım önceki post umda sende biraz dikkatli ol !!!!!

Körmüsün arkadasım ? Link düzeltildi yazdım önceki post umda sende biraz dikkatli ol !!!!!

Tam ben o uzun yazıyı yazarken düzeltmişsin.Bende deneyip öyle yazdım heralde onu.Daha düzgün kelimeler kullan.

post kasmıyalım lutfen beyler.

Link Yenilenmiş . indirelim Bakalım.

Indir bakalim.

qL panpa paylasım ıcın thanx :D

Denedim ve gercekten olumlu sonuc aldım güzel bir cfg Tesekkürler ....

Teşekkürler..

[quote="` Rad!oN ~']allah askına forum sallama ben korkuyom deprem oluyo sanıyom snra :S babamın yanına gıdıyom ?[/QUOTE]

Alemsin :D:D Fatih :D

yorumlar + repler için sağolun beyler <3

Bu bizim clandaki yılmazın cfgsi siz kimi yiyionuz ? İyiki bi cfg attık hemen paylaşın.
Konu Kilit.#

bak ekmegıne gardas o zaman o cfg ıle 1 tk da sen at :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri