Effortless English- FULL SET İNDİR (Ücretsiz-Free)

Çok teşekkür ederim bende :D İngilizceyi öğreniriz inşallah en kısa zamanda :D

teşekkürleeer :)

çok teşekkürler çok makbule geçti...

ilk bölümün part 2 ve part 3 u indiremiyorum neden acaba yardımcı olursanız sevinirm..

vol 1 de part 2 part 3 ve part 5 indiremiyorum neden acaba yardımcı olursanız sevinirm..

elinize sağlık. vol-1 deki bazı linkler çalışmıyor.

eline sağlık

çok teşekkürler, harika bir paylaşım..

Çok tşk. ellerine sağlık

çok teşekkür ederim.emeğine sağlık.

emeğine sağlık indiriyorum dostum

Bu değerli paylaşımınız için sonsuz teşekkürler ...

Üstad volüm 1 part 2, 3 çlinki çaloşmıyor

arkadaşlar çalışma sistemi hakkında bi sorum olacak.bir seti bir hafta boyunca ve günde en az 3 4 kez tekrar edin ve o seti bitirmeden ikinciye geçmeyin deniliyor.ama set derken sadece tek bir parçayı mı yoksa o setin içindeki tüm parçaları mı bitireceğiz anlamadım.mesela part 1 in içinde bir sürüüüü mini story var.her storye bir hafta mı ayııracağız yoksa part 1 i bir haftada mı bitireceğiz.anlayan arkadaşlar aydınlatabilir mi aaba.teşekkürler
ayrıca bu harika paylaşım için çokkkkkkkkkkkkkk tesekkürler

teşekkürler...

bu paylaşımı yapan arkadaşımıza sonsuz teşekkürler...

mp3'lerde hikayeyi anlatanın dışında diğerleri(mp3-a,mp3-b,mp3-c,vocab )tam olarak nasıl kullanılmalı.ve tümünün kullanımı için ne tür bir yol izlenilmeli?şimdiden teşekkürler...

başlamayı düşünüyorum yapılabilineceğinede şüphem yok ancak setlerin kullanımı hakkında tam olarak ne yapılması gerekiyor(doğru yöntemlere başvurmadan yapılan emekler, istekler boşu boşuna gidebilir.)tecrübe edinmiş, bilen birileri varsa lütfen yardımcı olurlarsa çok sevinirim,teşekkürler...

çok teşekkürler öncelikle ama bunları nasıl sıraya sokucaz

Geri