EasyAntiCheat-eac Kullanımı

0
EXE RANK

juqqernaut*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
juqqernaut*
Merhaba netbilgini üyeleri...
Easy Anti Cheat [EAC] Nedir ?
Easy Anti Cheat [EAC] artık kullanım sayısı 30 ülkeye ulaşan ve %98 gibi ciddi derecede koruma sağlayan en etkili hile engelleme programıdır.Bu programı günde 30.000 den fazla kişi kullanmaktadır.Easy Anti Cheat [EAC] Dünyada bir çok online olarak düzenlenmiş turnuvada kullanılan en etkili hile engelleme programı olmasıylada dikkat çekmiştir ve bunlara örnek olarak DreamHack , WCG veya MSI Beat gibi bir çoklarıda sayılabilir.
Küçük bir hatırlatma Easy Anti Cheat [EAC] Sadece STEAM kullanıcılar için geçerli bir programdır ve bu sebepten dolayı Easy Anti Cheat [EAC] kurulu serverlara Non-Steam veya internette dolaşan Fake-Steam gibi oyun versiyonlarıyla giriş yapılamamaktadır.Tamamen Orjinal-Lisanslı STEAM Hesabına sahip olmanız gerekmektedir.
Easy Anti Cheat [EAC] Sadece (Protocol 48) Yazılımını desteklemektedir.
Özellikleri;
1-Hafıza tarama, toplama, anti aimbot, ghost ve anti-kernelhack.
2-Oyun içerisinde kullanıcıdan screenshot (Ekran Görüntüsü) alımı.
3-Crack’e karşı koruma.
4-Oyun içerisinde hile seslerine ve grafik ( duvar ) dosyalarını engelleme.
5-Oyun içerisinde hile yazılımlarına ve illegal, gereksiz configlere engel olma.
6-Bütün kullanıcıların renk kalitesini 32bit olarak sabitleme.
Kullanımı;
Easy Anti Cheat [EAC] kullanım olarak fazlasıyla basite indirgenmiş bir program olmasıylada kendini göstermektedir.
Başka programlar gibi kuruluma ihtiyaç duymadan çalıştırılır.Programı Bilgisayarınıza indirdikten sonra üstüne tıklayıp çalıştır dedikten sonra CHOOSE YOUR SERVER PROVIDER başlığının altında ülkeler sıralanmaktadır. O ülkeler arasından Türkiye bayrağına tıkladıktan sonra istediğiniz serveri seçiyorsunuz ve ardından [EAC] kurulu dilediğiniz Servere giriş yapabiliyorsunuz.
eacprogram.jpg
NOT: ALINTIDIR
Netbilgini turnuvası steam+eac üzerinden olacağı için yararlı olur diye düşündüm
benden önce bu konuyu paylaşan varsa kusura bakmasın

konu tarafımca sabitlenmiştir # Teşekkürler.

nedemek bn teşekkür ederim saol

Sxe bile Fayda Etmezken bu hiç fayda etmez millet kırılmaz denen sXe'yi kırıp yine aynı dümenleri çeviriyor bunu gerçi ruslar yaptı ama yinede faydası dokunur diye düşündüm gerçi buda kırıldı var 1-2 yerde görmüştüm en iyisi yurt dışı serverlara takılmaktır :) ben genelde öyle yapıyorum en azından adamlarda bi saygı var.

Emegin için TşkürLer.

aslında Türkiyedeki tüm sunucuların eaca geçmesi lazım. En azından maç sunucularını geçirmek lazım , çünkü sxe harbi rezillik ! Tüm dünya ülkelerinin bayraklarına tıkladıgınızda 10'larca sunucu eac kullanırken bizde bir kaç sunucu görmek utanç verici .

aslında Türkiyedeki tüm sunucuların eaca geçmesi lazım. En azından maç sunucularını geçirmek lazım , çünkü sxe harbi rezillik ! Tüm dünya ülkelerinin bayraklarına tıkladıgınızda 10'larca sunucu eac kullanırken bizde bir kaç sunucu görmek utanç verici .

Haklısın bu konuda

eac'da kırıldı (= oto cekılen ssler temız gorunuor 123213 tane ozellık var menude (: :D

Sxeden iyidir!!!

easy sxeden daha kolay kırılıyor (:
ve printten ceksen bile 'SS yi gozukmuor (;

sagol bilmeyenler için yararlı bir paylaşım bence.

Geri