0
EXE RANK
merli
Fexe Kullanıcısı

Easm Xp SP3 V2 Kullanıcı Dostu bir XP TR 2012
Sistem Bilgileri ve Kısa Bilgi : Hem Güncel, Hem Full Katılımsız, Hem Yine ? EASM ? Klasörüne kendi katılımsızlarınızı ekleyebileceksiniz, Görselliği daha artmış, Özellikle seçilmiş, Daha fazla Xp temaları olan, Hiç katılımsız eklemedende içerisindeki programlarla DNF+Java+flash+kursor+sağtuş eklentileri+Dx+Winrar+Aimp2+C++ gibi, bunun yanında yine Otomatik driver tanıma özelliği Entegre değildir, isterseniz EASM klasöründen silebileceğiniz veya güncelleyebileceğiniz özelliğe sahip, kısaca normal kullanıcının bile rahatlıkla hiç katılımsız eklemeden de genel driverları tanıyan, Güncel ve Beğeniceğinizi umduğum bir sistem oldu. Sisteminize Ağırlık getirecek birçok XP optimize eden diye piyasadaki Programlar yerine içerisinde EASM EXTRALARI var bunlarda herhangi bir programsız Virüs tarama, USB virüsü silme, Pcnizi hızlandıracak haftada bir yapmanızı önerdiğim Performans Arttırıcı diye Pcnizin ayarlarıyla alakalı menülerin kısa yolları var.
ISO Boyutu : 630 MB.
Güncellenen Sistem : " tr_windows_xp_professional_with_service_pack_3_x86_cd_vl_x14-74085 "
Güncelleme Entegre Yöntemi : HFSlip
Güncellik Tarihi : SP3?den bu yana Şubat Ayı içerisinde Çıkmış tüm güncellemeleri içerir.
Kurulum Çözünürlüğü : 1024x768 px
Görsel Paket Entegresi : 15 Adet Wallpaper Olmakla birlikte, Aero Cursor Default olarak değiştirildi. Ayrıca 4 - 5 renk alternatifli yeni temalarda koyuldu.
Program Entegresi : Yapıldı, liste Sunumda. Standartlaşan ? EASM ? Katılımsız Klasörüyle.
Sürücü Entegresi : Sata sürücüleri ( MASS_STORAGE 12.01 ) Yapıldı detaylar sunumda.
Katılımsızlık Durumu : FULL katılımsız. Administrator olarak oturum açılır.
===( 01_DNF_C++ içeriği )===
DNF.exe ( 1-2-3-3.5 )
C++.exe ( SP1 2005-2008-2010 )
EASM klasöründe Düzen olsun, Dosyalar Dağanık durmasın Katılımsızların sayısı azalsın diye yapılmıştır. Günceli çıkınca 'EASM'den Silinip yenisi eklenebilir !
===( 02_OtoDriver içeriği )===
DP_ANAKART.7Z
DP_CPU.7Z
DP_GENEL_AMAC.7Z
DP_LAN-ETHERNET.7Z
DP_SATA-DEPOLAMA.7Z
DP_WLAN-WIRELESS.7Z
Genel Driverları içinde barındırır. Günceli çıkınca 'EASM'den Silinip yenisi eklenebilir !
===( 03_DirectX_9 )===
Günceli çıkınca 'EASM'den Silinip yenisi eklenebilir !
===( 04_TEMALAR içeriği )===
ChoZenOne
crystal
Embedded
HybridLE
LE5
Leopard
LunaVX
Seven
SevenXP3
TRK
VistaCG
Çeşitli Renk alternatifleriyle 11 özel seçtiğim tema, 'EASM'den Silinip yenisi eklenebilir !

===( 05_7-Zip_V9.22 içeriği )===
===( 06_WinRAR4.10 içeriği )===
Birkaç Farklı temasıyla, Günceli çıkınca 'EASM'den Silinip yenisi eklenebilir !
===( 07_EASM_EXTRALARI içeriği )===
Maviboot.exe
IE9.exe
fonts.exe
AERO.CURSORS1.exe
AERO.CURSORS2.exe
easm.exe
HD_TUNE_5.0.exe
HWiNFO.exe
RECUVA_1.30.435.exe
SAGTUS_EKLENTILERI.exe
UNLOCKER-1.9.1-TR.exe
EASM Extralarıda diyebiliriz bunlara, Mavi boot açılış ekranı, IE dokuz'un Simgesi, Birkaç yazı fontu, BAŞLAT>Tüm programlar>[EASM EXTRALARI]'ndaki Kısayolların kurulum dosyası, 2 AERO Kursör alternatifi, HD_TUNE harddiskinizi inceleyeceğiniz program, Pc'nizdeki tüm Anakart ve kartların, chipsetlerin numaralarını ve detaylarını verir HWiNFO, bilgisayarınızdaki sağtuş eklentileri klasörleri gizle/göster, uzantıları gizle/göster, Hedefi bul gibi özellikler ekler, RECUVA Silinmiş hatta Geri dönüşümden de silinmiş tüm dosyaları geri almaya yarayan bir programdır, UNLOCKER sistemden silinemeyen Tüm dosyaları silmeye yarar. EASM'den Silinip yenisi eklenebilir !
===( 08_AIMP2 içeriği )===
Beğendiğim Skinsleri ve iconları ekledim yani farklı temasıyla AiMP2 neden 3 değilde 2 derseniz Ben bunu Çok seviyorum bana hiç sorun çıkartmayan sürüm ve hemen hemen tüm müzik dosyalarını tanıyor, ve PC'nize hiç Yük getirmeden Çok güzel ve sorunsuz çalışan sürümü.Günceliyle 'EASM'den Silinip yenisi eklenebilir !
===( 09_Jre+IBPP içeriği )===
Java + Flash + silverlight + shockwave dosyalarını birleştirdim. EASM klasöründe Düzen olsun, Dosyalar Dağanık durmasın Katılımsızların sayısı azalsın diye yapılmıştır. Günceli çıkınca 'EASM'den Silinip yenisi eklenebilir !
===( ULTRAISO_PREM_9.36.2750 )===
===( DAEMON )===
Sizinde Farkettiğiniz gibi 'EASM'Klasöründeki her program değiştirilerbilir, bunu neden yapıyorum ? Kendim bu Özelliği çok kullandığım için Bir Pc'ye Format atacağımda en güncel katılımsızları indirip, bu klasöre koyuyorum örneğin; TEMMUZ Ayında çıkmış yani temmuz güncellemeli bir XP var elimde bunun içindeki Programların hepsini silip vs uğraşmaktansa 1 kalasörde hepsini toplayıp geçmiş güncellemeli bir XP ye yeni programları ekleyerekte kullanıyorum illa en günceli olmasına gerek yok ! Ben bu XP sistemimi sıfır ayarladığım için, elimden geldiğince Katılımsız programların Güncellerini koymaya çalıştım ama hiç sorun değil Poweriso veya Ultraiso gibi Programlarla kendi katılımsızlarınızı oluşturup veya güncelleriyle değiştirip EASM.iso'yu kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Uzun lafın kısası Bu sürümdede diğerinde olduğu gibi Kullanıcı Dostu bir XP'miz var SIKINTI YOK !!!
Detaylı açıklama ve EASM Klasörü
Standartlaşan ve Her sürümde mutlaka koyacağım dediğim" EASM " Klasörüne istediğiniz Katılımsızları Atarak ister 700 MB Cd ister 4 veya 8 GB'lık DVD boyutunda kendi zevkinize uygun Şubat Ayı itibariyle Güncel bir Xp CD'niz olmuş olur.
En son Sata sürücüleri eklenmiştir, Güncel bir sistemdir, SP3 Sonrası tüm güncellemeleri,Internet Explorer 8 ve Windows Media Player 11'i içerir. TCPIP ( Sınırsız ) + UXTHEME + SFC Yamaları yapılmıştır.
Bu sürümde yine Mevcut sistemin üzerine birde " Driver Eklentisi vardır " isterseniz bunu silebilirsinizde, size kalmış yani Arkadaşım ben kendi driverlarımı kendim yüklerim diyorsanız seçim
sizin, istediğiniz gibi programlarınızın olacağı size özel ve Güncel Ayrıca Görsel ve canınız istediğinde cd deki katılımsız programları değiştirebileceğiniz, Tamamiyle kullanıcı dostu
sizi içindeki sabit Programlara hapsetmeyen, Driverları bile Entegre deği istediğinizde günceliyle silip değiştirebileceğiniz yaşlı XP'ye ne verirseniz verin kurar sizi en kötü ihtimalle 1 yıl veya 6 ay hiç güncelleme yapmadan da ***ürelir bu XP bu arada yeri gelmişken söyliyim çok özel bir güncelleme çıkmadıkca 6 ayda bir güncellemeyi düşünüyorum, bu sebepten her ya yeni bir XP beklemeyin şimdiden söyliyim !

Easm Xp -2012