~`Dynac|`x ORJ cFg'm + Kendi eDitLerim CS 1.5&1.6 ! [HS]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *Dynamic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Paylaşımlarımdan memnun musunuz ?

• Evet

Oy: 150 74.6%
  • Hayır

Oy: 51 25.4%

• Kullanılan toplam oy
    201
Paylasım Icın Tesekkurler.

Paylaşım için teşekkürler .

eyw. tşrkLer :D

yorumlarınız için teşekkürler.

kaRdesim Link kıRık yeniLeRmisin

Linkler kırık yenilermisin?

.d BErk ım SaoL .:)

Saol Kardeş Paylaşımlarında BaşarıLar ... :)

Denicem sapol

~`Dynac|][CENTER][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkgreen]20.06.2010[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred][COLOR=darkslategray]Arkadaşlar herkes kendi cFg sini paylaşıyor bende paylaşayım dedim[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]cFg Tamamen kendi yapımım ve ORJ cFg'mdir[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorange][B]CONFİG ÖZELLİKLERİ[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslategray]cFg tamamen aimdir. Bunu ALİAS kodları ile değil bizzat CS nin kendi kodları ile sağladım.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Cross kayıyor terimi bu cFg de gerçek olacak.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue]Hızlı Ekipman alma scripti eklendi.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]cFq 1.5&1.6 Versiyonları ile uyumludur[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]Kendim kodladıgıml SETBURST Komutlarını ekledim.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Hydros%Ak47 power&Deagy Alias hack kodları eklendi.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Karanlık yerler aydınlatılmıştır.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=gray]K&L tuşları ile selam-a.selam vs gibi mesajlar mevcuttur.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]TXT Özellikleri[/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]ARKADAŞLAR BU TXT DOSYASI TAMAMEN BANA AİTTİR.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Telsiz menü&Takım Menü& Spectator hack&Oyun içi bütün Yazılar tarafımca Türkçe editlenmiştir.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]"NAME" Drop the bomb yazısı yerine "NAME" m4l c4 ü düşürdü gibi yazılar :D biraz komiklk olsun die :D[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]Mouse Remove ÖZELLİKLERİ[/B][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]BU REG KAYIT DOSYASI SAYESİNDE SENSİVİTY AYARI DÜŞÜK OLAN OYUNCULAR AYRI BİR ZEVKLE OYNAYACAKLARDIR.[/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Çalıştırmak için Mouse fix i açın evet diyin .[/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Kaldırmak için Remove Fix i açın çıkan soruya evet diyin ve pc ye res atın :)[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT]_________________________________________________________________________________________[/LEFT] [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]Dosyalarda kesinlikle virüs yoktur Buyrun Virüstotal sonucu[/B][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][url]Virustotal. MD5: 92ee1c87d6fba91d4b998d106a2b10ac[/url][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT]_________________________________________________________________________________________[/LEFT] [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]Linkler [/B][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][url]Upload.Tc - Free File Web Hosting[/url][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][url]File Upload - File Sharing Service[/url][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][url]GirlShare - Download berk.rar[/url][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][url]berk.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting' Alıntı:
onr_ckr@hotmail.com[/EMAIL] dan at yada :S :S

SağoL berk GüzeL Cfg :D

kardeş ya bu cFg yi ındiremiyorum bna birisi atabilirmi qorqusuz@win.....

Paylaşım için saol. Başarılar.

cfg saglam ama kardes fps 22 23 arası

[quote="~`Dynac|]

10 larca kez denedm bende öyle bir hata vermedi tekrar yüklemeyi dene.

retry yap oyuna girer. net graph ile alakalı
[/QUOTE]

hyR netgrap ile alakalı deyiL exec aim.cfg ya sen cf yazmışın pc de öLebi dosya yok diyo exec aim.cfg olucak düzqünyaz consola

Berk Kardeşim Link Kıırıık :S Lütfen Caresine bak

Geri