[dp's] vs -r'tK

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DpsTeam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya fiziksel görünüşle dalga geçmeyn konuyu kapatın bide esat hayırlı olsun ;)

eed bu nbdekı foto da bem qıren ckan ne esat? fotolarımı ananendenmı aldn :D saklıo tabı qzl qnlerımz qectı :D bnm cekıncek bsym yk :D sen kendı fotolarını koy obezsin obez olarak kalıcan :D yasım 15 mıllete obez qıbı 25 demıom :D hadi qq msn eklyn atım foto bu bnm sorn yk :D ne oldu smdı :D otrdun ****** cocu :D hala nbde msj atma :D aq ayısı utanmaz 0c :D

walla aynısıyım dımı lan ayı yaa makbule qıbı kafası war pezonun :D anca küfrr zaaaaaaaaaa :F:F senden büyüğüm senden kilom düşük zaaaaaaaaaaaaa 90 warmısın lan ezık asdas :D:D hadı yol al ferikoylü ezik :F

eed :D kılom 67 oLm :D agla ole hadı yuru emrecana 3 doner yedım doymadm dıodu obez oldu bellı :D he bıde 45 kıloym dıodn dimi cok qldm lan :D off off maskot walla kımın oglu soncda ;) ama babayla bu kadar saka olmaz ;)

Kardes Allah Kımseye göstermesin. Piskolojin Bozuk. Doktora Gitsen En İyisi Olcak.

!7 Yaşındakı Bi adam 45kilo lurmu ama sen yaşındanda fazlasın be kardes. qercekten acıorum sana yolun acık olsun

hi ole :D yasın 17 inek suratlı :D dio dio dio her boku yapıo yapıo bızı yalancı cıkarcak :D emrecana 45 kqyım dıo :D aq bebesı bellı ;) kendını kandrmaya dwm ed allahdan bska korkm yk ;) Korkumz yk kmseden bkLıyoz ınceden hadi qq bos yapma artk .

tamm kardes 45 kıloyum ben 62 kiloyum ama demek sen indirmeye calısıon inek farketmez 45 de oluruz emreye 1daha sor bakiyim acıorum kardes sana yazık allah korusun senı kazandan belandan

asıL bn sana acıom qıt sen bı qorun psıkıyatrıye ;) solu soluo unutuo :D yada unttm dıe numara cakıo hadı qq knsma fazla

ya kanka bırak şu bebeyi xd eğlensin...

ya kanka bırak şu bebeyi xd eğlensin...

qecen qün bana kanka ayağı ceken adama bak kaybol ya 2paralık adamlarsanız

orhan kardes. hadi kardes qit sen kumda oyna sana spor aletlerı alsınlar onlarla calıs

tmm abi yaw allah bılıo kımın ne oldunu colk cockla tartsmıcm k kumda oynuom ohhhhhhhhhhhh mıs qıbı kum :D he bu lafa yanıt wermeden duramıcam :D spor aletleryle oynamaya senn ıhtıyacın war o kıloları at ;) :D

tmm abi yaw allah bılıo kımın ne oldunu colk cockla tartsmıcm k kumda oynuom ohhhhhhhhhhhh mıs qıbı kum :D he bu lafa yanıt wermeden duramıcam :D spor aletleryle oynamaya senn ıhtıyacın war o kıloları at ;) :D

daha fazla konişmicam cocuklarla muhattab oluorum elınde bi klavye yaz yazabıldıqın kadra. ok bYé

msj atım adres come ? qel face to face ;) warsa qotun qel yuzume sole o zmn bak neler oluo hastanede acarsn qozlerını ;) bu bole uzar uzar ssen yazarsn bn yazarm qelceksen come

herkes kendı çöplüğünde oter ok ;)

seni evinden çıkarırsam ne vericeksin?herkese verdiğin mahrem şeyini mi iki harfli olan a harfiyle başlar ;)

seni evinden çıkarırsam ne vericeksin?herkese verdiğin mahrem şeyini mi iki harfli olan a harfiyle başlar ;)

ewimden haha :Çd qüliyimde boşa qıtmesin ibo :D senın seviyene ınmem oqlum hadı uzaa

Of of of ofof kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri