[dp's] vs Hard Gamer`s [TURNUVA MACI ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BEKO TİPLERE BAK MORALIN BOZUKSA NB YE GEL DÜZELSİN AG HATATTAN SOĞUTUYORLAR DEDIKLERI LAFLARLA :D SenOyna Online Oyun Komunitesi - Co... Patch, Türkçe Yama , Dosyalar , sXe Injected qir acıkla sucsuz yere sxe banı kardişşş

xD ben socl da kasıyorum tanırlar beni sor istediğine :) az oynamayı öğrenin.
toplarım buraya 2o 3o kişi dellendirmeyin beni 3 tane bebe !

he gecende kafedeydım bebenın bırı oynuodu onumde taba bastı :D oynadıgı yerde cs15.senoyna.com asda ok la kinksinz sizin yaşızınızla kjnk

kjnk deıl olm kjng sakdjasdask

beko 20-30 yazışa bak 2o-3o :D:D soğudum sayılardanda soğdum :D kjng

Fake üyelik mi sence? hepimiz gold alinin arkadaşlarıyız.

Üyelik tarihine bakarsanız kim daha eski görürsünüz :w00t:

waaay eskı uyelık he gıt esata bak bakayım senmı eskısın o mu ? bırı agustos 2008 bırı agustos 2009 salak salak konusup adamı delırtmeyın ya ısınız gucunuz yok mu sızın ?

Sakin beyLer.

Beko güL geç sende ne cevap veriyorsun değer mi ?

waaay eskı uyelık he gıt esata bak bakayım senmı eskısın o mu ? bırı agustos 2008 bırı agustos 2009 salak salak konusup adamı delırtmeyın ya ısınız gucunuz yok mu sızın ?

KANKA AAMLAR KJNG :D YAAAAAAAAAAAAAAAAAA .:d

gel gösteririm sana yaşımı da oynayışımı da ? ilkokul bebeleri sizi. kaç yaşında olduğunuz belli gece gece sütünüzü içmiş yatmışken buraya yirmi kişi geldi. Önünüzdeki adamı vuramıyonuz. Size şunu söliyim. Eskiden bu forumda 3-5 tane iyi oynayan vardı. Onlar bu forumdan neden ayrıldı biliyor musunuz ? Sizin gibi çekemeyen 3-5 dallama yüzünden. Onları oyunda ya da bi yerde ggörünce peşlerinden ayrılmayıp isimlerini söleyip duruyosunuz. Onları tanımıyosunuz bile. Çoğunun da sizin gibi ezikler hakkında yaptığı yorum da bu. Nb nin amg noob dolu ezikler çekemiyolar. En basitinden kertenkele mustafa arkadaşıma sorun da aynısını size söylesin ;)

of tiplere gel :D arkadaşlarımız yanımızda adamlar diyo ki fake.(bunun 5 katı da adam toplarım buraya 50 katı da merak etmeyin)biri diyo öyle böyle.burası countr forumu ve burda sizin gibi eziklerin değil bizim gibi ''Kjng'' lerin yeri var.anlatabildim mi?yorum yazmayın he bir de seen ve gameover vs atarız istiyosanız :)

gel gösteririm sana yaşımı da oynayışımı da ? ilkokul bebeleri sizi. kaç yaşında olduğunuz belli gece gece sütünüzü içmiş yatmışken buraya yirmi kişi geldi. Önünüzdeki adamı vuramıyonuz. Size şunu söliyim. Eskiden bu forumda 3-5 tane iyi oynayan vardı. Onlar bu forumdan neden ayrıldı biliyor musunuz ? Sizin gibi çekemeyen 3-5 dallama yüzünden. Onları oyunda ya da bi yerde ggörünce peşlerinden ayrılmayıp isimlerini söleyip duruyosunuz. Onları tanımıyosunuz bile. Çoğunun da sizin gibi ezikler hakkında yaptığı yorum da bu. Nb nin amg noob dolu ezikler çekemiyolar. En basitinden kertenkele mustafa arkadaşıma sorun da aynısını size söylesin ;)

eet sız su yasınızı 19 gosteren ınsanlar.O yuzdenmı nb de yasın 15 kardeş.Sallıcaksan barı usturuplu salla ok ?

TİPE BAK :D ALINTI MAL YA BEKO BIZ "TİPE BAK" YAZDIKCI ÖZETILERE BAK BIZE YAZIYORLAR "HAYATTAN SOĞUDUM YAZIORUZ" GENE ALINTI YAPIYORLAR 5o kisi topla sen PPASİF :D

Gold o2 ve seen seviyesiz konuşmaların yüzünden 1 hafta ban

ve tartışmayı uzatmayın.

Başarılar Beyler Tartısma yaratıcak yorumlar atmayın..

kullanması bile onun ne olduğunu açıklar burda kimseyi savunmayın,ghostu alıp senoyna genckafe kasıyorlar yok sonra ben senoyna kingiyim cartım curtum diyo:)

boş post kasmaya gelmedim,anlayan anladı rahatınıza bakın

çok güldüm muhabbete :D

Ben size çok kısa birşey söleyim eyer ki, Scolsuz serverda Oynuyanlar Gelipde Scol servera Oynayamıyorsa ondan bi şey olmaz tartısmaya gerek yok cfg acıpda scolsuz serverda oynar scol servera gelince oynuyamaz nedemek oluyor bu cs oynamayı gerçekten çok fazla bilmiyor

Way Lan Benım Yerıme kım gırdıyse :D:D

nadir satı$ları durdursun 1 yıl bkaalım kınglerı gorek CS yalan oldu byler gozunuzu acın artık kıme guvenecegımızı sasırdık o ben kıngım dıo 2 gun sonra movıesı cıkıo +15 +17 yas ortamaları deısen arkadaslar genellkle alıo

nadir satı$ları durdursun 1 yıl bkaalım kınglerı gorek CS yalan oldu byler gozunuzu acın artık kıme guvenecegımızı sasırdık o ben kıngım dıo 2 gun sonra movıesı cıkıo +15 +17 yas ortamaları deısen arkadaslar genellkle alıo

yazdığının ne olduğunu bilmeden yazıyorsunuz ya şaşıyorum, +17 nedir bilirmisin ? +17 sonsuza kadar gider ki bunun +17 yle +10 la falan alakası yok bu insanın tamamen kişilik yapısıdır, her insan bi kere hata yapar ve hatalarından ders alır ve birdaha yapmaz umarım yeterince açıklayıcı olmuştur tanıyıp tanımadığınız kişiler hakkında boş boş yorum atıp köstek olmaktansa düzgün yorumlar atıp destek olmaya çalışın.

Geri