[dp's] vs Hard Gamer`s [TURNUVA MACI ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hadi lan ordan daha dünkü bebe sen yokken biz vardık millete yalvara yalvara co admin oldun 2 gün sonra atıldın o kadar

ahmoli allah için sen kimsin arkadaşım, neyse ben uzatmıycam beni tanıyanlar biliyo zaten böyle boş muhabbetleri sevmem takılın siz ben size gerçekleri söyledim.. Cidden anladımki NB'nin yaş ortalaması -14 olmuş..

tazmanya cok skıcı bı ınsan sizde öylesiniz eLinizi sker kayboLup qidersnz hadi ok bye işinize.

fake üyelik girip yorum atıyolar la :D gülmek isteyen netbliginine gelsin coluk cocuk gırna ake.

fake üyelik girip yorum atıyolar la :D gülmek isteyen netbliginine gelsin coluk cocuk gırna ake.

Fake üyelik mi sence? hepimiz gold alinin arkadaşlarıyız.

Üyelik tarihine bakarsanız kim daha eski görürsünüz :w00t:

Alinin inci sözlükte tanıdığı birçok kişiyi buraya yönlendirmesi sizin için ne kadar kötü olur dimi ? fazla konuşmadan özür dileyin

qelin cam açam az size görün kim kaç yaşında ;)

seviyesizlerle dolmuş yapmayın az seviyeli konuşun

Flod yapma ql atmıcaksan kirletme inicici bebeysenizde muhattap olmayın hadi qq

Berkem'in performansa bak akmış resmen :D

Tiplereeeeeeeeeee baaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkk -15 lan nb nın sevıyesı cocuklara bak :d ahmetmoli tipe bak :d

:D qL beyler size. Ne çok yorum atılmış hepside saçma sapan :D Bırakın onları kendi haline siz takılın ;)

Trojn sn ne dıon olm adamlar tartısıo o mowıe koyuyo hey allhm (:

xD ben socl da kasıyorum tanırlar beni sor istediğine :) az oynamayı öğrenin.
toplarım buraya 2o 3o kişi dellendirmeyin beni 3 tane bebe !

lan olm adamı delırtme madem socl kasıyosun hard gamers socl kasmıyo onları duz de yenın gıbı salak salak laflar edıyosun ? sakamısın sen ya tobe tobe tıplere bak kımlerle ugrasıyoruz

Yorumlara gel ya.. :D

Goodluck ~

sızın su yorumlarınız warya bzı sadece gulduruyor baska hiç birşey değil.Ne zaman bir konu açsak hep bi çekemezlik kıskançlık görüyorum nedense ama anlamış değilim :)

BEKO TİPLERE BAK MORALIN BOZUKSA NB YE GEL DÜZELSİN AG HATATTAN SOĞUTUYORLAR DEDIKLERI LAFLARLA :D SenOyna Online Oyun Komunitesi - Co... Patch, Türkçe Yama , Dosyalar , sXe Injected qir acıkla sucsuz yere sxe banı kardişşş

xD ben socl da kasıyorum tanırlar beni sor istediğine :) az oynamayı öğrenin.
toplarım buraya 2o 3o kişi dellendirmeyin beni 3 tane bebe !

he gecende kafedeydım bebenın bırı oynuodu onumde taba bastı :D oynadıgı yerde cs15.senoyna.com asda ok la kinksinz sizin yaşızınızla kjnk

Geri