[dp's] Team Bozuldu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DpsTeam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatanı anLaman quzeL Huso :) Bundan sonraki reaL ve cs hayatında temiz ve mutlu gunLer gecirmeni diLerim :)

Bir hata neLeri mahvetti.Herkez bundan bi ders çıkarsın..
1 ayLık kinq oLucam diye Hem kendini hem cLanını mahvetti.Yakışmadı..
Ama nolursa oLsun insandır hata yapar.

Benim tavsiyem oyunu bırakman çünkü bu her yerde yüzüne vurlucak.Maçları kazansanız veya kaybetseniz bile bu oLay beL atından her zaman vuruLacak.Ama takmam diyorsan senin biLeceğin iş.

ReeL hayatında başarıLar..

Benim tavsiyem oyunu bırakman çünkü bu her yerde yüzüne vurlucak.Maçları kazansanız veya kaybetseniz bile bu oLay beL atından her zaman vuruLacak.Ama takmam diyorsan senin biLeceğin iş.

Bence Nick değiş Yeni bir Sayfa aç aMa Gerçekten temiz Bir Sayfa aç Ghostuda Kimden aLdysan Benm Yerime bi güzeL söv ona :D

Temiz bi şekilde yoluma devam ederim realde değişmem çünkü başladıgımdan beri aynı nicki kullanıyorum.Ben ghostu bırakmıcak veya tekrar kullanıcak olsaydım açıklamazdım.Zaten kendimi suçlu hissediyodum açıklamadıgım ve millete yalan söyledigim zaman.6 gün kullandım ama zor geldi bana

valla helal olsun herkes inkar eder böyle durumlarda bunu erkek gibi söylemen çok hoşuma gitti . Temiz bir oyun cidden daha güzel kasamasan bile daha güzel . Önündeki cs hayatı boyunca sana başarılar dilerim.

ZamanLa unutulur inş herşey.

zamanla hiçbir şey unutulmaz!
1-sen kimi küfretti diye clandan attın öncelikle sen anayı bacıyı katıyosun!
2-ghos7 alan ghos7u bıraktım diyemez o bitene kadar ghos7 onundur...
3-nick değişme meselesine gelirsek aynı katjmondo vs vs gibisin bundan böyle tazmanya nerede ghos7 ismi peşinde tek çare nick değişmek!
4-bize ghos7,3d vs kullanma diyenlerin hali...
5-sahip çık sercanına dili çok uzun nazar deydirdi clanına...

RekLam kokan hareketler bunLar mike :)

6 gün Ghos7 kuLLanmıssın 6 günde oyuna girme bNce ;)

zararın neresinden dönülse kardır yanlız millet seni görünce ghost olduğunu dillerinden düşürmez kirlendin bir kere temizlemek senin elinde ama buraya konu açıp özür dilemen güzel bir davranış keşke herkes senin gibi yapsa neyse hayatında başarılar

hiçbir türlü ghos7 adı temizlenmez...ghos7 ghos7tur...

hiçbir türlü ghos7 adı temizlenmez...ghos7 ghos7tur...

Eğer adam adamsa temizlenir senin gibi şahsiyetlerin adı temizlenmez . 2 gün önce bana hile diyodun şimdi senin clanındakiler sana hile diyor ne iş ?

Senin dostlugun yok 2 kardeş forumuda kontrol ediyorsunuz clanıda parmağınızda oynatıyorsunuz ama bunlar elbet son bulacak merak etme ;]

Herkes senin ne mal oldugunu anladığında hüseyin'e dediğini sen yapacaksın İSİM DEĞİŞECEKSİN ve tekrar başlıcaksın ama
hiç bi türlü hiçbir türlü ghos7 adı temizlenmez...ghos7 ghos7tur...

Kendi kazdığın kuyuya kendin düşeceksin ..

HuSo Bana cok kufrLer Ettın ama ben sana hıcbırsey demedım..

ghos7 acıkLadın seın adam gıbı Adam oLdugunu Gosterıyor...

O zamn Senın SinirLi oLdugunu Umuyorum

ghos7 Hack ´siz qL

Hata'nı Anlaman'da Güzel Birşey...Hata'nın Neresinden Dönersen Kâr'dır Bundan Sonra Hilesiz Oynıcağından Eminim Bu Sana Büyük Bir Ders Olmuştur...Sanırım Herkes Görüceğini Gördü Konu Yerini Ulaştı... Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri