[dp's] Team Bozuldu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DpsTeam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deniz :)bu denizden şüpheleniyorum la :D

helal olsn kardeşim hatanı anlaman güzel bişey

Adamlar Deli Yürek :D

Bende dürüst olayım ;

Gözümden Ana bacı sövdüğün gün düşmüştün ghost oldugun günü öğrenince çok sevindim ( neden oldugnu bilmiyordum ) ve senin ne mal oldugunu o gün daha iyi anladım .

fakat bunu bilki seni arkadaştan öte sevdim . sana clanı kurdugum adamlara vermedğim yetkiyi verdim fakat elimde tutamadım kaydın :)

ama ana bacı sövdügün gün çok büyük bir hayal kırıklıgı çok büyük bir hüzün yaşadım ama işte oyun için kalplerin kırılması bu demekti . ben real arkadaşlarımdan farksız sevdim seni sercanı, (khatlowu kardeşim olarak) mehmeti kemali fakat çok geçti senin için bence bu işi büyütme .

herkes dürüst oldugunu iyi biri oldugunu biliyor . hile olduguna hala inanmıyodum bu yazıyı okumadan önce ama neyseki her zamanki gibi en doğru şeyi yaptın ..

real ve cs hayatında başarılar .. hep sevildin hep sevileceksin ..

Eyvallah Deniz sendende özür dilerim yaptıklarım için

ben sövmedim hüseyin :D bıraktığın iyi olmuş :)

Hseyin bunu açıklaman yeterliydi eğer varsa bile senin açıklamanı bekliyordum ve açıkladın helal olsun en doğrusunu yaptın o ghost ile dolananlara büyük bir ders verdin helal olsun kardeşim dps team qq :(

abi beni faq :D ghost hax aldım 7 eylülde bıraktım abi beni faq :D

özcan gel team kuralım :D

Yorumlar için teşekkürler.Boşver özcan dps team hileyle bişeyler kazanmıştı.Şimdi zor olanı yapıp temiz bi şekilde başarılı olcam inşallah.

Sercan canın sagolsun bu arada :D

ghost olduqun tahmn edıordum kanka :) bunu yapcaqını saten tahmın edıordum dps team ck iyi maç teamıydı Eyvallah ;)

Hatanı anLayıp ozur dıLemen Senın Ne kdr byuk olduqunun Bır qosterqesıdıR bu cok qusel BıR Hareket

Hatanı anlamışsın bu güzel.Adam oLcam diyosun yane :Dbu arada o kadar küfür ve hakareti yemeye değermiydi ?.Neyse biLeğinle oynarsın inş. bundan sonra.

Bilader clanda'ki diger ghost'cular kim onlarıda söyle adamımızı bilelim :) bu arada ben sana küfür etmedim :) sadece inş. ghost degilsindir dedim

Kimsenin ismini Vermicem herkes bunu msn den soruyo malesef veremem.onlar hatalarını yaptılar ghost aldılar benim gibi.Ama benim gibi onlarda hatalarını anlarlar inş.Ghost olduklarını anlamadım sanıyolar ama kimin ne oldugunu biliyorum :)

Msn de sordum ghost yok dedin burda var diyosun sende ghost olabilir yada olmayabilir çok eskiyim dedin kaç yıldır oynuyorum cs11 senoynada herkes tanıyor beni dedin gidip sormadım inandım bu itirafına mı yoksa msn deki deyişine mi inanacağım anlamadım ozaman sen bir yalancısın belkide ghost yoktur bazıları 2 günde bu kadar king olamaz dediler videodaki yorumları okudum çok uzun zamandır oynuyorum demiştin scol u dorudur bişe demiyorum reaL hayatında başarıLar ;)

bi ben sövmedim heralde :) msn den sordum yok dedi oldugunu biliyodum ama bişe demedim gene o onu hatasıydı sonunda anladı açıklamasını yaptı.bi kaç kişide snn clanında bi adam varmış onda ghost var dedi ama söleimiyim adını msn den sölerim sana :)

Hüseyin aynı clandaydık bende izledim ve sordum sana apaçık belli dedim sen küfür edince bende sövdüm hepinizi. Ghost alman yanlıs ama kabul etmen özür dilemen çok güzel.
Küfürlerim için kusura bakmazsın artık. barışalım mı ha kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri