[dp's] Team Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Tazmanya19

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Tazmanya19
Cümleten Selamın Aleyküm Beyler Ben TazManYa (Hüseyin)

Dps Teamin Kurucusuyum Yani.Arkamızdan Atıp Tutan 3-5 Velete Bikaç Sözüm Olucak

Öncelikle Size şunu söyleyeyim burdaki bazı arkadaşlar rütbeye göre yalakalık yapıyor.Bakın hepsi demiyorum bazıları diyorum.Yarası olan gocunur.Eski yorumlara bakın isterseniz co-adminken birçok yalakam vardı ve bunun farkındaydım.Kimin gerçek dostum oldugunu biliyodum gerisi boştu.Önce Fast > Teami kurdum yine bi çok kişi tarafından sevilmedik çünkü fazla koyduk onlara.Sevmeyin arkadasım yine eyvallah sevceksiniz diye birşey yok.Fast Team bazı sebeplerden dolayı bozuldu ve bir süre sonra [dp's] Teami kurdum ve Fast teame almadıgım sercan (khatlow) [dp's] team'e gelmek için yine yalakalık yapmaya başladı.Sitesinde admin falan olduk işte sonra dps teame al dedi deneriz dedim.Legend Team yani ARMY ZONE Teami satıp bize gelmişti ve o teamdeki herkes sercanın benim yalakam oldugunu biliyodu.Kanka Kanka Diye ***ümde dolanan insan şimdi arkamızdan iş çeviriyosa çoluk çocukla takılmışız demektir buda bizim hatamız.

Şimdi Birşey diyeceğim ama Bu diyeceğim lafın kanıtı yok ama gerçek oldugunu sercanda (khatlow) biliyor.Maç Sırasında bunu denerken bana HÜSEYİN BOKUNU YİYEYİM CLANA AL dedi.SeeN (Berkem) gördü olanları.Nasıl yalvardıgını gördü.Benim o kadar peşimde dolanan adam şimdi arkamdan iş çeviricek kadar büyümüşte adam olmuş işe bakın dimi arkadaşlar :) Dps Teamden birinin yaptığı taktiği burada paylaşıp gülüyorsanız o sizin zeka seviyenizin 5 yada 6 oldugunu gösterir.Çünkü bu oyun zeka işi ve öküz gibi dalarak maç kazanılmaz.Her eLde farklı taktikler yaparak rakibinizi etkisiz hale getirmeniz gerekir ama Sayın çok bilmiş pub king giovinco (ibo) diyorki: Bu arkadaşlar iyice profesyonelleşmişler :) Biz kendisi gibi cs0yuncu*da pub kasmadıgımız için nasıl maçta ezilinir bilmiyoruz o yüzden bize ezilmeyi öğretme.Biz Ezmenin peşindeyiz ve amacımıza ulaşıyoruz ibo ve sercan gibi çoluk çocuklada uğraşamayız.İbo ile her zaman aram bozuktu ama sercan bi ara benim sıçtığım boku yiyecek dereceye düşmüş kadar bi insan müsfettesidiyken şimdi adam olmuşta arkamdan iş çeviriyo.Neyse fazla uzattım [dp's] Teamin kimseyle bi sorunu yoktur herkese eywallah deriz geçeriz.Allahın Sel4mını alırızda veririzde ama arkamızdan iş çevirip laf taşıyan 6 yaşındaki çocugun sel4mını alıcak kadarda düşmedik.Tekrar söylüyorum [dp's] teamin kimseyle bir sorunu yoktur herkesn sel4mını alırız muhabbetimizi ederiz ama sırf bu teami karalamak adına böyle çocuk çocuk hareketler yapmayın.Benim yaşım 19 Belki bende öyle böyle diyecek kadar büyük değilim ama yine birçoğundan büyüğüm.Hiç değilse Başka teamleri karalamak için böyle ucuz numaralar yapıp milletin gözünden düşmüyorum

[dp's] TazManYa

Yazdıklarına tamamen katılıyorum.Çekemiyorlar yapıcak birşey yok.Çok güzel yazmıssın emeğine sağlık kardeşim.

beyler sizi destekliyorm.
bir insan taktikle dalga geçiyorsa zeka yası 3 yada 5 dir.

ibonun öyle diyeceğini sanmıyorm sercan hakkındakı düşüncülerine katılıyorm.

daha dmınkı acılan konuyu gormedıgın ıcın boyle dıyorsun.

Her önüne gelen bu şekilde konu açmasın benim sizinle sorunum yok ama kilitlemek zorundayım site kuralları böyle icap ediyor.Zaten İbrahim'de biraz abarttı sanırım.

Ibo biraz degil baya abartti. Umarim birdaha acmaz boyle konular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri