Dostluğumuz Pekişsin Noix'e Maç Öncesi Ufak Bi Hs :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dr0wSy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Dr0wSy

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Dr0wSy
Maksat hatıra kalsın iyi seyirler :)
di-VVF5CXQW.jpg

vallahi kardeşim her attığın hs yi koyucaksan işin gerçekten çok zor. :/

Gereksiz yoruma gerek yok sözde laf koydun cocuk. Havada attığım bir hs di paylaşmak istedim beğenmiyorsan boş konuşmucaksın yorum atma lutfen.

kardeşim bana özelden ulaş movieni yaparım ;)

Hatırlıyorum kardeşim maç öncesi ısınmada atmıştın :D iyi ne diyelim Gl :) Deagle maceralarımı biliyorsun demi :D

Başarılar kardeşime..

Ayrıyetten konu gerekli bölüme taşındı #

Maç ve ss'ler bölümüne acsaydın daha mantıklı ve makbul gecerdi orası cs resimleri icindir herkes istediği resmi koyabilir.
İyi vurmussun kardeşim laf atanlarda sizde atın sizde koyun sizide görelim kardeşim ql verip konuyu güncellemen yeterli tartışma yaratmana gerek yok :)

Teşekkür ettim seviyeli her yoruma boynumuz kıldan ince. TTnet saygılar bu arada :)

sağlam hs gitmiş başarılar :)

jumpshot değil airshot atıyor

Her neyse zaten aşşalamak amacı koyulmadı bu ss dostluk amaclı koyulmş bi ss oldugundan boş yorum atmayada gerek yok ;)

kardeşim farkındaysan jumpshot atıyor onu anlayamıcak kadar kapasite göremedim anlaşılan :)

bende onu diyorum ya kardeşim aynı şekilde her attığı airshot'u koyarsa da işi çok zor anlatabildimmi?

Başarılar Güzel Hs :)

Gl başarılar. kardeşim güzel Hs

Drowziye bak bişeyler kapmş abisinden asdfasdas qL knk adam kral

Hatırlıyorum kardeşim maç öncesi ısınmada atmıştın :D iyi ne diyelim Gl :) Deagle maceralarımı biliyorsun demi :D

Başarılar kardeşime..

Ayrıyetten konu gerekli bölüme taşındı #
ibo kardesim sesli güldüm deagle maceralarımı bılıyosun dimi :D

Geri