dos amigos ezmeleri hakkında açıklama

0
EXE RANK

r0uLsticqq

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
r0uLsticqq
Dos amigos gördüqüm en oc evladı teamdir.Biz en azından ss te hanqi team varsa onu koyuyorz eski clan taqıyla attıqınız ss i koyuyosanz en azından bi rwd olduqunu belırtırsınz üstelik hepsi daha önce koyduqu ss ler oyun içn bu kadar oc evlatlıqı olmazki anasını sıkym ya

ulan anası kaşar pezevenk sen milletin tagını değiştiripte o anki güncel tagı kullanırken iyide seninkini yapınca oç likmi oluyo adamlar basbaya ananızı sikmş daha ne lagaluga yapıyon örneğin tcs clanı eski tagı pks idi bu oç ları tcs diye koyuyo la rolistik sen ne 0ç mussun ya millet nefret etti senden ananı bacını karını sikiym senin ya

ya kazım senin kız bacını sikeyim orospu cocuqu orada insan gibi yazmışız dimi sadece eğlence amaçlı tartışma yaratacak yorumlar atmayın diye lan anasını siktiğimin çocuqu bu yorum ne tüğğğ senin ananın amına tüküreyim emi.. sonra yusuf sövünce sövdü oluyo amına koduğumun ergenleri sizi. elizabeth yapmaktan beyniniz çalışmıyo eliniz çalışıyo amınıza koyayım anca klavyeden atıp tutun odalarınıza gelince hepiniz abi , kardeşim dersiniz karaktersiz pezevenkler

ulan anası kaşar pezevenk sen milletin tagını değiştiripte o anki güncel tagı kullanırken iyide seninkini yapınca oç likmi oluyo adamlar basbaya * * * * ızı sikmş daha ne lagaluga yapıyon örneğin tcs clanı eski tagı pks idi bu oç ları tcs diye koyuyo la rolistik sen ne 0ç mussun ya millet nefret etti senden * * * * ı bacını karını sikiym senin ya

ya kazım senin kız bacını sikeyim * * * * * * cocuqu orada insan gibi yazmışız dimi sadece eğlence amaçlı tartışma yaratacak yorumlar atmayın diye lan anasını siktiğimin çocuqu bu yorum ne tüğğğ senin * * * * ın * * ına tüküreyim emi.. sonra yusuf sövünce sövdü oluyo * * ına koduğumun ergenleri sizi. elizabeth yapmaktan beyniniz çalışmıyo eliniz çalışıyo * * ınıza koyayım anca klavyeden atıp tutun odalarınıza gelince hepiniz abi , kardeşim dersiniz karaktersiz pezevenkler
Lan karaktersiz 0c kardeşm diyen sizsinz Sonra ana baacı küfür eden en adi puşt çocuqu yine sizsiniz senin o ananla bacını saç saça baqlayıp amından qötünden her yerinden sikiym aq çoçuqu o kız kardeşınin kızlıqını bozym o kanı önüne şarap diye koyıym aq cocuqu anca sen ondan anlarsın amın bebesi benm yazdıqım açıklamalara bak bide onların açıklamalarına bak aq cocuqu her yarrama atlama ama ben bilyrm amın oqlu annenın amına balıklama atladıklarından sen böle oldun aq cocuqu

anasını siktimn evladı millet nefret etti zaten artık nerde rolistik desek anabacı kayıyolar sana aykonun köpeği ayko dg olmasa o clan 1 gün olmaz aykonun taşşaklarını yalamaya devam et 0ç

anasını siktimn evladı millet nefret etti zaten artık nerde rolistik desek anabacı kayıyolar sana aykonun köpeği ayko dg olmasa o clan 1 gün olmaz aykonun taşşaklarını yalamaya devam et 0ç
Lan anası kaşar orospu cocuqu erdem amk amerikan devesi seni clandan attım diye bu kadarda kin oLmazki orospu çoçukluqu yapmasaydın atmazdım heralde seni bi Allahın kulu seviyomydu bu clanda sni 0c evladı Attım diye bu kadar aqlama refik aldı ayrıca ayko dqyı benim bi alakm yok 0c taşşaklarımı yalayan senmisin yoksa benmi aykonnn yalıyom belli 0c kuyruk acısı var sende hala

Geri