-dont s.k` # ws Art`z

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Wasneu!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boy 1.50 diyen adam HİDAYET TÜRKOĞLU çıktı beyler 1.65 varmısın yada ayak boyunmu o artık Sayın NBA Yıldızı kiral^^

benmiyim 1.65 ? :D:D:D:D

benim boyum 1.90 özele gel konuşuruz atarım foto 15 yaşındaki çocuk :D

konu ile alakasız yorum atmayınız atanlar hakkında gereken yapılacaktır kim olursa olsun uyarmadı demeyin !

archermaster sen ne kadar zekısın la :D ılk defa mı atmısım msn den tıtret bakıyım ben senı fraga boguyum bı dolu frag var koymuyorum 2. mapı dalgaya aldık dıor kesın ole olmustur

he birde real kadromuz degilmiş :)

eyvallah sağolun.2 teama da gl.

ya olm yenılınce bıde kabul edın ya yenılınce yok dalgaya aldık yok real kadro deıl yok bebe bunlar ss koymuslar sız ss koyunca adamlar ql atıo sızde adamlıgınızı gosterın gl atın konuyu dagıtmayın !!!

başarılar ..

ailenden birine yada sana yaslansaydım bukadar çekememezlik yapmazdın dimiiii

hemen fotoğrafı değiştirmişsin ilk gerçeği demekki ben söylemişim utandınmı yoksa kendinden :O +80 kilo 1.60 boydan bende utanırdım açıkçası haklısın ;) hadi şimdi kaloriferine yaslan kolanın tadına bak fotoğraf çekin kiral^^

hemen fotoğrafı değiştirmişsin ilk gerçeği demekki ben söylemişim utandınmı yoksa kendinden :O +80 kilo 1.60 boydan bende utanırdım açıkçası haklısın ;) hadi şimdi kaloriferine yaslan kolanın tadına bak fotoğraf çekin kiral^^
keşke yanımda olsaydın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri