-dont s.k` # vs -Insomnia` |

0
EXE RANK

-jOmiiesto*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-jOmiiesto*
T İKEN:
dedust20002qy.png

CT İKEN:
dedust20004ka.png

qL bize bide ws den kacıolar botlar

Hltv 4-0 a kadar çekmiş 6-0 almıştk

gL size .. tebrikler. bişe demiyorum bızım konumuzdada yazıyo bılmem gordun mu ama sız yendınız bız bıse demedık de sız nıe banlıyonuz 6-1 ken .d hahhah buna AGLAMAK DENİYOR isteyene tw de werırız , weririm ama o candella ws den kactın dıcek bana lan o kadar bılegıne guvenıyon duwardan 3 hp bırakıyon wer tw nı susalım aga sonra bannlıyon aga izleyıcıden de yer soyluyo adam .d ıı senle ole ws atılır AGLAA CANDELLA AGLA ...

gl diyen sadece kendi clan'ı :D

biz bişi dedik mi yok aksine d2 de yendiniz bişi demedik dedik
işte buda ezikliğiniz bi kopyası :D ağlayın gençler :D

gl diyen sadece kendi clan'ı :D

biz bişi dedik mi yok aksine d2 de yendiniz bişi demedik dedik
işte buda ezikliğiniz bi kopyası :D ağlayın gençler :D

hhahahhahah adamlar REİS oktaayy salla adam ıceworld de duwar gecer de bu kadar da abartma sana tawsıyem kardes CANDELLA KINQ BEYLER DAGILIIINN

CANDELLANIN DAHA ONCEKI GHOST7 KULLANDIGININ MOVIESI -Schwarze Tod ` ~RED&BLACK Cpt den saygılarla canım yusuf abimden isteyenler dalsın xD :

başarı harici post kasmayın botoşlar gl atın geçin bundan önceki ss leri koydurtmada post kasma.

2. Mapta 6-1 Yenerken Ban Atmıştınız Hatırlarsanız :):)

~ DeepSea`

gL size .. tebrikler. bişe demiyorum bızım konumuzdada yazıyo bılmem gordun mu ama sız yendınız bız bıse demedık de sız nıe banlıyonuz 6-1 ken .d hahhah buna AGLAMAK DENİYOR isteyene tw de werırız , weririm ama o candella ws den kactın dıcek bana lan o kadar bılegıne guvenıyon duwardan 3 hp bırakıyon wer tw nı susalım aga sonra bannlıyon aga izleyıcıden de yer soyluyo adam .d ıı senle ole ws atılır AGLAA CANDELLA AGLA ...

tw yı verdım neden gırmedın pc ye gelmıs odama bıde atar yapıon gırseydın tw ıd pw verdım ben sana

Bide BizLe macın Atin ? :D

Geri