-dont s.k` # VS 4ngry | OFF :/

0
EXE RANK

-jOmiiesto*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-jOmiiesto*
ağlama movie vol 912833
arkadaşlar bizi bi kere yenmiş hemen ss yapıştırmışlar çok ağladılar real yok cart curt :(
başarı harici post kasmayınız.
dedust20002ac.png

yemek yerken maç atmak :) mmmmm nefisss :) onur T de o kadar el alınca ne sevinmiştir bu lamerler :)

sadece başarılarrrrrrrrrrrr jomies too gangimee.

Aynen panpa cok sevİndİk . KeŞke İlk yariyida koysaydiniz :)

KARAMEL`

ilk yarı koysaydınız dediğin ne ki 10-2 siz yendnz bizde 11-1 yendik üstünlük belli
bu arada yusuf ve berkay gangime teşekkür ediyorum <3

ilk yarı koysaydınız dediğin ne ki 10-2 siz yendnz bizde 11-1 yendik üstünlük belli
bu arada yusuf ve berkay gangime teşekkür ediyorum <3

2 FAKE ALMISLAR MAC KAZANIOLAR SEVİNİOLAR :D:D MAL EZMELER :D:D YAZIK LA SİZE REAL LE GELİN EZİOZ VERİOZ ELİNİZEE SONRA GH DİOLAR :D:D 10-2 biz yenerken İKİNCİ YARIDA AdAM DEİŞTİLER REAL ADAMI CIKARDI FAKE CAGIRDI SONRA DA YENDİK DİE SEVİNİO D:

Real le gelİn verek elİnİze :d:d

Yok knk gelırler mı gh lu fakelerı warken enayı realıylemı oynar malda o kadar degıller :D

hemen küfür hemen clanda küfür edin hadi pasifler ilk yarı koyun diyor birde :D moderatörler gerekeni yapsın arkadaşlar konuyu kirletmeyin yada kirletin güncel kalsın :D

Başarı bize.

Yol alin :d mallar

bak hele bak :D:D mala bak ilk Elde biz bunlara 10-2 caktık ilk ss koymamıslar ahaha :D:D

yenılen yenılmıs tayfun sizin kalnda bebe 1 senedır cs oynuyor onun hesabı kesılecek bılal....

ya bunları anlamıyorum ben ilk yarı 10-2 yendiniz bizde 2. yarı 11-2 yendik bukadar basit biz yendik yani sonuçta bunu bile anlıyamıyorlar 2.yarıyı koysana diyor :D

Tartışma yaratacak yorumlar atmayınız !

Demişsin ki realle gelince eziyoruz bende dont s.k dayım ama bu maçta yoktum!! Bana ws de karsımda durcak bi oyuncu gostersene clanından, hodri meydan, server sürüsüne bereket sadece tarih ver..!!!!

ya bunları anlamıyorum ben ilk yarı 10-2 yendiniz bizde 2. yarı 11-2 yendik bukadar basit biz yendik yani sonuçta bunu bile anlıyamıyorlar 2.yarıyı koysana diyor :D
11-2 nasıl olıor kardeşş ?

11-1 ss de de görüldüğü gibi yanlıs yazmıs

Geri