disavowaL`. & Art`z AT bi GL ... !

qL disavowaL cLanına.

La oLm bu swde Sxe isLemio

Ottomans fazLa konusmaya gerek yok ;) Sizin o micro daha dune kadar cLana alım warmı dıe dk bası msn post kasıodu
CFG istiyodu :D
NEYSE TARTIŞMA YARATMAYA GEREK YOKKK `.

terörist güçleri mi hangi cs versiyonu bu :D

qL cLanca başarıLar dilerimm

qL cLanca başarıLar dilerimm

Ottomans fazLa konusmaya gerek yok ;) Sizin o micro daha dune kadar cLana alım warmı dıe dk bası msn post kasıodu

Senden cfg isteyeceğine intihar etsin O_o Bizi kendinle karıştırma yoluna bak.

Sen kimsinde senle konuşim la ;) maçta ben yokum beni kasan bi durum yok size laf atanda olmadı ne sazanlık yapıosun .. qL dedim sadece kim kimden cfg istemiş kim kime vermiş beni sallamaz bak işine ...

Tebrik ederim beyler ama polemiğe gerek yok .

Ne acımasız admsınız lan sız :D su weledlerı 12 0 nıe yenıonuz yazık olm acıyın su weledlere bıraz :D dha onlar kuck abısı :D
qL.. :D

qL her 2 takımada :)

Tartışma yaratmana gerek yok. qL de geç .

eyw beyler saolun yorumlarınız için disavowaL`. ~ LoadNq.!* <C>

gele Kink`ler size .)

Senden cfg isteyeceğine intihar etsin O_o Bizi kendinle karıştırma yoluna bak.

asdasd qwewqewq :D bana sohbet goruntuLerını cıkrtrmayn qıt sor bakım mıcro ya yaLwarıodu daha dune kadar clana qırdı dıe bsy mi oLdu yani ? heaa bu arada ben kmsden cfg dıLenmem mıcro qıbı k1mseyede yaLwarmam. CLANA aL DIE ' de iki de bir post kasmam msn ' den ;);)

her iki takımada basarı.

Senin yalanına warya :D Güya 1-2 ay önce clan için yalwarıomuşum :D 1-2 ay önce bu clandaydım ne konusuon sen :D 40 yılda bi yenionuz :D 6-0 ken gh die sowdugunuz sslerde war istediğin zmn atim :D Hade eyw :D qL Yinede :D

Senin yalanına warya :D Güya 1-2 ay önce clan için yalwarıomuşum :D 1-2 ay önce bu clandaydım ne konusuon sen :D 40 yılda bi yenionuz :D 6-0 ken gh die sowdugunuz sslerde war istediğin zmn atim :D Hade eyw :D qL Yinede :D

Değer mi panpi şunlarla uğraşmaya GL VER GEÇ GIRALLARA.

Geri