DİKKAT !! Yine Bir Virüs Tehditi !! Warning !! New svcho.exe is Turkojan 4 !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan myxairosk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en iyisi c: / d: sürücüsüne format atın kurtulursunuz hem format atmak o kadar zor bişey deil ben wallahi 15 dakkada formatlıyom bilgisayarı ;)

DosyaLarınızı "D" ye YedeKLeyin At1n ßir formaT en güvenLisi ßudur ..

insanlık cok değişti ne zaman bir dosya veyahut başka birşey indirsek guvenlimidir demeden geçemiyoruz . Online Oyunlar açısından bakarsak bu tür virüsler çok sakıncalı çar hesapları calınması vs. adam hem cs oynuodur , sro , knıght , metin2 gibi .. yazık yani .

güzel paylasım

burc-x bunun yüzünden mi qitti ?

DosyaLarınızı "D" ye YedeKLeyin At1n ßir formaT en güvenLisi ßudur ..

o kadar kolay degıl ıste butun exe lere bulasna vırusler bılıyorum d ye yedekledıgın dosyalarda vırus oluyor ;)

virüsten kurtulmak istiyosan c : d: format atıcaksın başka çıkar yolu yok bunun yoksa virüs bulaşmış olabilir c : sürücüsündeki dosyalara zaten ondan kurtulmak için atıyon formatı yoksa ne anlamı kaldı formatın format atmayı bilmiyosanda internet cafelerin çogu bilgisayarlara format atar belli bi ücret ödeyip bilgisayarına format attırabilirsin format attıktan sonra % 100 kurtulmuş olursun ben online oyun oynuyodum carımı deiştirmeye karar vermiştim oyundan bi arkdaşla takas edeyim carı dedim msn adresimi verdim adama msn geldi baya muhabeti iyiydi fazla konuşmadık zaten msnde 10 bilemedin 15 dakka konuşduk adamla çarları takas etmeye razı oldu sonra çarları takas etik neyse carla oynamaya başladım oyunda aradan 1 hafta geçti oyun dj vermeye başladı sonra bi baktımki carı takas ettigim adam benim msn hacklemiş sonra gm söledik oyundaki admine carımın şifresini deiştirmiş hem o banladı hem biz banladık sonuçta tanımadıgınız kimseyi msn bile eklemeyiniz msn hackerı çıkıyo giden cara üzülmüyom msn üzülüyom şifresini deiştirmiş msn giremiyom =(

konu indirilmiştir .

Geri