[DEV KONU] Made By Avangers CS 1.6 Full orjinal Setup [CD] 2007 ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Asfadd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Asfadd

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Asfadd
Evet arkadaşlar sizlere Steam'den para karşılığı aldığınız Setup'u ben size bedavaya veriyorum bu sayede herkesde orjinal setup olacaktır bu tamamen CD yüklemesidir hiçbir şekilde sorun/sorunlar yoktur ben kendim test ettim ve benden geçer sıkıntı olursa bu yazı altından bildirin sizler için CS'1.6 için çalışıyorum kimsede bu orjinal setup dosyası yoktur kurulumu bir program gibi olup 1-2 dakika içinde kurulur kullanışlıdır next next diyerek kurabilirsiniz direk C:\ sürücüsü ne kurmaktadır herhangi bir siteden alıntı/çalıntı/çırpıntı değikdir lütfen saygı duyalın,

LİNK: Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

Ayrıca 2 tür görüntü şekli var source/normal low quality diyerek normal görüntü diğer görüntü source için en üstteki kutu işaretlidir siz normal istiyorsanız low quality sorce istiyorsanız hight quality yapın,

NOT: TORRENT'DİR
BOYUT: 308 MB

Virüs tarama sonuçlarını koyarmısın ?
Sayın Netbilgini.com ailesi Bu exe'yi indirip kurduktan sonra Virüs vardı, pc'm çöktü gibi şikayetlerle bize gelmeyin virüs total sonuçlarını koyduktan sonra sonuçlara göre bakabilirsiniz.
iyi forumlar.

Seve Seve koyarım hiçbir korkum yoktur ben bana düşen görevi CS adına yapıyorum hemen koyarım hiçde çekinmem

E paşa içinde mygamearenet yazıo nasıl çalıntı olmuyor bu :)

Geri