~ Despeñadero.` BuyRuN SocL Cfg.

0
EXE RANK

-Despenadero

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Despenadero
Socl Sw de Kasanlar için Çok İdeal Bir Cfg. ~ Despeñadero.` Farkı iLe Socl Cfg Tadını Çıkarın.
Diğer Cfglerimi Beqenen oLdu beqenmeyen oLdu Kardeşim Artk % şu kadar % bu kadar vermiyorm Çok biliyorsa oynamayı oynar.
Ben Kullandıqım cfgmin Fragını koydm oraya Senin bileqine kalmış iş Sen oynamayı bilmiyosan benm yapıcaqım hiç bir şey yok.Fazla Uzatmadan Linki Veriyim.

DownLoad Link : Socl.rar ... at uploaded.to - Free ..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Artık Rep FaLan istemiyorm kardeşim. Ben Burada Cfg Oyun Ayarı saqLıyor Diye 50 kere dedm Oynama biliyosan Sana kaLmış qerisi.BiLmiyosanda Hiç Cfg Suç Atma. isteyene Socl Sw qirer. Bu Cfg Açarm Fragı yapar koyarm. !!! Konuşucak oLanlarda Ona qöre Konuşsnlar

Teşekürler Arkadaşım valla En iyisini yapmışsın , Herkez Cfg koyar %99 Aim %100 HS ATACAKSINIZ BU CFG İLE Saçmalık alayı saçmalık en iyisini sen yapmışsın Valla Sırf Sallama yapmadığın için indiriyorum Teşekürler ;)

Teşekürler Arkadaşım valla En iyisini yapmışsın , Herkez Cfg koyar %99 Aim %100 HS ATACAKSINIZ BU CFG İLE Saçmalık alayı saçmalık en iyisini sen yapmışsın Valla Sırf Sallama yapmadığın için indiriyorum Teşekürler ;)

Eyw SaoLasın. Teşekkürler

Geri