Jumpshoot movie işte. Daha ne bekliyosun parende filan mı atsın frag atarken nedir yani? Adam en azından kendi fragını editleyip koyuyor. Senin gibi başkalarının demolarından movie yapmaktansa, kendi fragımı atar editimi de kendim yaparım bu şekilde ortaya bişey koymak başka movieleri editlemekten daha iyidir.çok basit fraglar.
ahahahhJumpshoot movie işte. Daha ne bekliyosun parende filan mı atsın frag atarken nedir yani? Adam en azından kendi fragını editleyip koyuyor. Senin gibi başkalarının demolarından movie yapmaktansa, kendi fragımı atar editimi de kendim yaparım bu şekilde ortaya bişey koymak başka movieleri editlemekten daha iyidir.
papısssçok basit fraglar.
youtube daki kanallardan demo indirip saçma sapan iş yapan ben değilim bu 1, 2.si ise benimle lanlı lunlu konuşamazsın, 3.sü ise daha doğru dürüst Türkçe konuşamıyorsun "saten" ne demek? Her işin bi muhalefet.Ergen çocuklar gibi isyan ediyosun her şeye ama bu forum senin gibiler için yok.Olgun olmasa bile ne yaptığının farkında olan bireyler için var.ahahahhlan beni güldürdün allahta seni güldürsün birincisi benm amacım frag yapmak değil edit yapmak 2.kanalımda saten demolarım var
ama edit yapmak istemiyorum onlara anlıyomusun
![]()
benm saten türkieyede bi derece yapmaya gönlüm yokyoutube daki kanallardan demo indirip saçma sapan iş yapan ben değilim bu 1, 2.si ise benimle lanlı lunlu konuşamazsın, 3.sü ise daha doğru dürüst Türkçe konuş* * ıyorsun "saten" ne demek? Her işin bi muhalefet.Ergen çocuklar gibi isyan ediyosun her şeye ama bu forum senin gibiler için yok.Olgun olmasa bile ne yaptığının farkında olan bireyler için var.
Öncelikle şu sokak jargonundan kurtul çocuk ayrıca "Türkiye'de bi derece yapmaya gönlüm yok" diyorsun fakat http://netbilgini.net/threads/omg-sickest-edit-ever-seen-d.218487/#post-931282 bu konudaki cevabında ise bu işi çok iyi bildiğini söylüyorsun madem öyle neden derece yapamıyorsun?benm saten türkieyede bi derece yapmaya gönlüm yoko yüzden sıkıntıda yok ayık
![]()
bak şimdi sana 1 sana tek bi video atıcam ve sen orda kendi kendini yiyceksnÖncelikle şu sokak jargonundan kurtul çocuk ayrıca "Türkiye'de bi derece yapmaya gönlüm yok" diyorsun fakat http://netbilgini.net/threads/omg-sickest-edit-ever-seen-d.218487/#post-931282 bu konudaki cevabında ise bu işi çok iyi bildiğini söylüyorsun madem öyle neden derece yapamıyorsun?![]()
Kendi kendimi neden yiycem aptal herif sen benim soruma cevap ver şizofren bebe bi dediğin bi dediğini tutmuyo öğrenmiş bi subscribe kanalı boş boş edit yapıyosun sanki HLTV.org da çalışıyorbak şimdi sana 1 sana tek bi video atıcam ve sen orda kendi kendini yiyceksn
[video=youtube]
3.Kısma Bak![]()
sen derece istemednmiKendi kendimi neden yiycem aptal herif sen benim soruma cevap ver şizofren bebe bi dediğin bi dediğini tutmuyo öğrenmiş bi subscribe kanalı boş boş edit yapıyosun sanki HLTV.org da çalışıyor
Anladığım kadarıyla her hafta top 5 yapıyolar buna 5 kişi katılırsa doğal olarak senin de movien yayınlanır.sen derece istemednmi![]()
Anladığım kadarıyla her hafta top 5 yapıyolar buna 5 kişi katılırsa doğal olarak senin de movien yayınlanır.sen derece istemednmi![]()
sevdiğim kişilere güzel bişeyler göstermek amaçlı paylaşıyrumAnladığım kadarıyla her hafta top 5 yapıyolar buna 5 kişi katılırsa doğal olarak senin de movien yayınlanır.Nereden bileyim kaç kişi katılmış buna? Artı olarak kendin diyorsun derece yapmaya gönlüm yok madem öyle bu tür yerlere neden movieni atıyosun, avel?
Daha Türkçe konuşamayan bebe beni iyi dinle ; paylaşıyrum değil paylaşıyorum, benmile değil benimle, dialoga değil diyaloğa ederz değil ederiz.Aptal herif google translate den çevir çevir yaz henüz Türkçe konuşamıyorsun Almanca mı konuşacaksın? Kendi dilini bilmeyen haysiyetsiz seni. Allahından bul gerizekalı kendi seviyendekilerle muhatap ol sana bir şeyler anlatmaya çalışmam hata liseli.sevdiğim kişilere güzel bişeyler göstermek amaçlı paylaşıyrumhem sen kimsinki benmile dialoga girecek kadar zekisin he bu arada madem hiç bişey bilmiyorum konuşmak istersen türkçe değil ingilizce veya almancadan devam ederz
see you soon
Daha Türkçe konuşamayan bebe beni iyi dinle ; paylaşıyrum değil paylaşıyorum, benmile değil benimle, dialoga değil diyaloğa ederz değil ederiz.Aptal herif google translate den çevir çevir yaz henüz Türkçe konuş* * ıyorsun Almanca mı konuşacaksın? Kendi dilini bilmeyen haysiyetsiz seni. Allahından bul gerizekalı kendi seviyendekilerle muhatap ol sana bir şeyler anlatmaya çalışmam hata liseli.
Cahil ya şekil yapıcam diye düştüğün duruma bak cant değil can't olacak beyinsiz.what i cant understand you bro ?