1
EXE RANK
sc]-[aßeL `
Fexe Kullanıcısı
Bir yandan yaklaşan genel kurul, diğer taraftan son haftalardaki takımın üst üste aldığı kötü sonuçlar Başkan Yıldırım Demirören'i strese soktu.
Sıkıntılı günler geçiren Demirören’in aşırı stres sebebiyle boynunda çıban çıktı. Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Mete Düren yapılan kontrollerin ardından Demirören’in boynundaki çıbanın ameliyatla alınmasına karar verdi. Acıbadem Hastanesi’nde başarılı bir operasyon geçiren Beşiktaş Başkanı, “En az üç gün dinlenmelisin” ikazlarına rağmen, “Dinlenmek için zamanım yok” diyerek seçim turuna devam edeceğini açıkladı. Dün taburcu edilen Yıldırım Demirören, bugün Bodrum’a gidecek.
DENİZLİ İLE GÖRÜŞTÜ
Beşiktaş Başkanı Bodrum gezisi öncesinde kendisini evinde ziyarete gelen Teknik Direktör Mustafa Denizli ile de özel bir görüşme yaptı. Demirören, “Hocam size olan güvenim tam. Ancak çatlak sesler de yükselmeye başladı. Sorun nedir bilmiyorum ama bir an önce çözüm yolu bulmanız gerek” dedi. Denizli, Kasımpaşa karşısında konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını belirterek, “Devre arasında transfer istemedim çünkü futbolcularıma güveniyorum. Onlarla gereken konuşmayı yaptım. Kupada gruptan çıkabilmemiz için 6 puanın bize yetip yetmeyeceğini göreceğiz. Bu konuda biraz da şansa ihtiyacımız olacak” dedi.