de`maitre * /vs/ - HD ` Mertcan olmayınca olmuyor ya :)

o bu değilde ;

2 günlük veletler'in bana hile diye ağlaması çok koyuyor :/ başarılar gençler yenmişsiniz de bu kadar heyecan yapmanıza gerek yok sXe cıksın yine 11-0 vururuz yani zor bişey değil :D
Bak daha atar yapma.

O zmn Görüşürüz Adamım Artık Ss'n Cıktı Sen Hala Atar Derdındesin
Yazık Sana ki Ne Yazık

o bu değilde ;

2 günlük veletler'in bana hile diye ağlaması çok koyuyor :/ başarılar gençler yenmişsiniz de bu kadar heyecan yapmanıza gerek yok sXe cıksın yine 11-0 vururuz yani zor bişey değil :D
16 yaşında cocuga bak gelmiş 2 günlük bebe diyor la :D

La Adam Lamer Olunca Bunun Gibi Oluo Napcan Kardesm :D

tebrikler , başarilar.

o bu değilde ;

lan *** herif sxe çıkmadan önce her maç atışımızda 5.elden sonra kaçan sensin şimdi buna da yalan söyler ERGEN AKIL :) herkesin bişeyini yalanlıyo hile atıp clana gelmek için ölüyodun gerizekalı hala konuşuyo sxe çıksın git qh alda milletin ağzında durma ;)

Eyvallah arkadaşlar.

Bu lexpor himmel bela tk falan tüm gh ciler bi ara bi clana toplandıydı , O zaman hileydiler hala hileler ak :D

pijjjjjjjj Osman'da kral olmuş, peh :D

-2TakımadaBaşarılar-

Eyvallah :) Kemal qq alskdklsakllqwelkşwq

Temiz bir maç oldu BAŞARILAR 2 takımada.

SS:
di-UU2Q.jpg
kardeşim aynen lexprs dedim qh movienin altına yazmış ne güzel akmışım yazmış 0 yok temiz maç olmuştur Gl..

Geyle arkadaşlar.

Eyvallah canlarımssssssssss :)

Geri