Dayk | Dayk Harun. Cs Ekipman.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DaykDayk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

DaykDayk

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
DaykDayk
57mu6.jpg

ARKADAŞLAR CS ARA VERMİŞTİM TEKRAR BAŞLADIM YAKINDA FRAG,TK,CFG V.S PAYLAŞICAM.

Gh mi aLdın :)

:D Yok Kardes Bizi Bilen Biliir Ya Biz oyle Piçlik Yapmayız. istiorsan Tw vede Verebilirim :D Gh olmadıgı için içim rahat :D

:D Yok Kardes Bizi Bilen Biliir Ya Biz oyle Piçlik Yapmayız. istiorsan Tw vede Verebilirim :D Gh olmadıgı için içim rahat :D

Cs ile ilgili bi ekipman göremedim Bide :D Standar Mouse :D Standar klavye standart Kulaklık :D

Cs ekipman değince şahsen bnm aklıma gelenler :D x7 a4Tech Mouse x7 a4tech klavye :D kulaklık değincede tek Vazgçilmezim :D Sony MDR-Ds6000 dijital kablsz kulaklık :D

Kardes İş Ekipmanla Bitmior Bilek Ve PlayerLik LAzım. Kapiş :D

reis söyledıgin markayı ilk defa duydum :D sana kinzuyla stelseries sberia v2 yi 2 sinin ss sini atıyım da kulaklık la mause qör :D

Kardes Dediğim Gibi Önemli oLan PlayerLk Bn Nabam KulakLıgı Mausu

düne kadar oydu da bugun saBAH bşkasına verdim onu rockart almaya qitcem aksama dogru :D
tabi 1.5 de o kadar ekipmana qerek yok ben 1.6 kastıgım için 1.5 de her ekıpmanla oynuyodum ama 1.6 da öyle deil.

tabi 1.5 de o kadar ekipmana qerek yok ben 1.6 kastıgım için 1.5 de her ekıpmanla oynuyodum ama 1.6 da öyle deil.

hassaslıgı nasıl kinzunun 1.6 için en ideal mouselerden birisi kinzu olması lazım
kinzu almayı düşünüyorum ondan sordum kb

hassaslıgı nasıl kinzunun 1.6 için en ideal mouselerden birisi kinzu olması lazım
kinzu almayı düşünüyorum ondan sordum kb
al ama orta boyutlu olanını al bnm qibi qidipte büyük boylardan alma cok agır oluyor bu sefer reflex atamıyon :D

al ama orta boyutlu olanını al bnm qibi qidipte büyük boylardan alma cok agır oluyor bu sefer reflex atamıyon :D
10 numara bi mause hasssaslıgıda cok guzel + bide eline cok yatkın oluyor

Güzelmiş Ekipman

Ekipmanların ile başarılar.

Geri