D.Moderatör olmamın şerefine aylardır kulllandığım orj.cfg mi sunuyorum...Resmen aim

tşkrler paylasım ıcın

Önemli değil.

harbiden orj. cfgsini koyan kaç kişi var forumdaki

Paylaşım İçin Teşekkürler.

Paylaşım İçin Teşekkürler.

PayLasım için TeşeKürLer Kardsm HayrLı oLsn :)

Bak bu cfg den baska cfgde deagle bu kdr olmaz adama orta kapıdan t base hs atıor öle bi cfg saol kardesım ama Colt ve ak47 de sorun var mermıye abanınca bıraz asagı alırsında oldurursun yha adamı
bunda asagı alınca mermı cok ucuor etrefa xd

paylaşım için teşekkürler . . .

Bak bu cfg den baska cfgde deagle bu kdr olmaz adama orta kapıdan t base hs atıor öle bi cfg saol kardesım ama Colt ve ak47 de sorun var mermıye abanınca bıraz asagı alırsında oldurursun yha adamı
bunda asagı alınca mermı cok ucuor etrefa xd
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim kardeşim sorununa gelince mümkün olduğunca kafa&omuz hizasında tut crosshair`ı ve tek tek at taramaya kalkma fazla.
paylaşım için teşekkürler . . .
Önemli değil.

halla halla RecoıL tutmamıs her hal cfg de ondan sacıLıyor mermıler her haL Rj SeriLerinde bu yok denedım cok superler onları denemenı tavsıye ederım !

Mod'um seni tanımasam indirmemde hani %500 hs filan ama bu dogru deagle tutulmuor dün macta mesela deagleyle 1 sarjor degısmeden tK attım abartmayın diceksiniz ama öle deagle süper onu sölim .

doğru manyak da dier silahlarda iyi ama taramassan iyi oLur bence ! ! !

Recoil i eklesek sonradan olurmu ben bilmiorm ama araştırp belki bulabilirm cok cfg kodlamak istiyorm ama xD billmiorm xD ayarları filan .

bunu burak sade bilir biraz özellik deişir oLur bence *

yok zaten taramayı yapmamın nedeni 3-4 kisi basıor hepsini alıorum Confiq de 8kb var bi tane onla ama bunda sacılınca azalıor tek tek denicem .

walla ben sıze ben bı frag koyam bu cfg le :S:S dur xD

Mod un izini olursa bence yapılmalı Çünkü daha çok verim alınabilir . xd

Beklirom fraq ı xd

teşekkürler paylaşım için , hayırlı olsun.

Geri