cvasds0.dll Hatası [[ YARDIM LUTFEn ]]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Xqeen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Xqeen

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Xqeen
Hocam bazı dosyaları veya bazende kendılıgınden acılmaya calısıpta acılmayan dosyalar war ornegın

{{ taskmgr.exe - Bozuk Goruntu , RTHDCPL.EXE - Bozuk Goruntu , NSIS Error:cs16patch_full_V23.exe -Bozuk Goruntu }} altında da :

C:\DOCUMENT AND SETTINGS \3RS1N\Local settings\Temp\cvasds0.dll uygulaması veya DLL'si,gecerlı bır Wındows bellek goruntusu degıl.Lutfen yukleme dısketınızdekıyle karsılastırın.

yazıyo.vırus oldugunu dusunuyorum fkat kaspersky kullanıyorm sılıyorum yenıden gelıyo.

eger ekran kartından ısede ekran kartım atı radeon 3600 serıes sıtesınden ındırdım bıde kendı cd mı pc ye yukledım.fkat netten ındırdıgımı actıgımda bıraz yuklenıyor bı yere gelınce orda kapanıyo bılgısar.

1-2 saat once format attım.kaspersky da suan Threats detected 40 trojans:36 riskware:4 gosterıyo ben ustte quarantina dan gırıp all basıyorum ordakıları sılıyorum suan orda sadece cvasds0.dll vırusu war vede sılınmıyor.baska gozukmuyo.anasayfada vırusler gozukuyor anlamdım :S .

allahım bılgısayarımın ısımı bıttı ne anlamadım.ve de kaspersky da da zaman gectıkce vırusler artıyo :S suan sıze yazarken bıle artıyo vırusler allahım kafayı yıcem.bu vırusler nerden gelıyo ya .allah rızası ıcın yardım edın.eger okuyanlardan cs oynayan warsa bende dune kadar oynuyordum sımdı ıntercentıng sxe kapanıcak gelıyo.ve hl.exe blocked flan yazıyo bu da vırusten kaynaklanıyo galıba:S

Lutfen yardım edın.pc alalı 5 ay olmadı ve 3.format atısım.

ve kaspersky kullanan da warsa bana dogru duzgun nerden sılcemı anlatırmısın ? dogrumu sılıyorum bilmiyorm.

yardım bölümü var lütfen kilit.

Locked Yardım Bölümüne ac Lütfn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri