Cunub Team Vs.Class.![cs] >

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rio*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Rio*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Rio*
-Rio*
ROLLBAANG
Cr4aZy D3w!L.>
wLi
öLüms`z

Ayık oLcan Hani .)

İnFerno'da 8-4 bitirdiğimizde birden qq oLdu :)

qL size :D ama bu teamn swsne mac die cagırdılar bzi reali girince yemedi banladılar dün :):) zorlanmıssınz bayagı

Tebrkler guzel mactı :)

saoL abi :D Cfg masterLar abi Daha adam B ye qeLmeden B dekiLeri öLdürüo :) Zaten 2. mapta FıydıLar :D Bide ss de ismi Bu Joker qeLdi HeraLde yada Fakesi gibi bişey M u r A t* Yazan Bence Jokerdi ~

qeLdiğin için dé ßen Teşekkür Ederim Berk ~`

saoL abi :D Cfg masterLar abi Daha adam B ye qeLmeden B dekiLeri öLdürüo :) Zaten 2. mapta FıydıLar :D Bide ss de ismi Bu Joker qeLdi HeraLde yada Fakesi gibi bişey M u r A t* Yazan Bence Jokerdi ~

macta ben mı warmı ? doqru wardım ınfernoda qırdım son 3 el kala sonrada saten mac qq oldu hea k1nqsenız qelın mac atak ?

Çıkmasaydınız Devam ederdik ;)

hatırladım abi bunları dün maç başlamadan önce beni banlamışLardı :`) gL size Gökhan.

macta ben mı warmı ? doqru wardım ınfernoda qırdım son 3 el kala sonrada saten mac qq oldu hea k1nqsenız qelın mac atak ?

Sinirlenmiyelim Seni Bilen Biliyor ;)

Tebrikler....Başarılar...~

Sinirlenmiyelim Seni Bilen Biliyor ;)

Tebrikler....Başarılar...~

yha gardas hLL tebrıkler adamlar k1nq ben bısey demıorum msn acmısım adam mac war acıl qel dedı macın ortasındalarmıs qırdım 2 el oynadım mac qq oldu macta murat Jok3r* sankı kac el attımda benı katıolar onu anlamıom benım teamın deqıl bısy deqıl fake qıtmısım anlamıolar ama bunu

qeLe cünüpler.. :D

Geri