CSPT WS [Non] Şimdi Tanıdınızmı ?

0
EXE RANK

erkan_erkan

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
erkan_erkan
qL basarılar

Başarılar =)

Gl başarı Ama [Non] Göremiyorum (:

bişey sorucam neden herkes non'lara yükleniyor? :D onlar kendilerini yenilmez mi ilan ettiler? Bakın yenilmişler ahahahah :D

Gülün lan! :D

bişey sorucam neden herkes non'lara yükleniyor? :D onlar kendilerini yenilmez mi ilan ettiler? Bakın yenilmişler ahahahah :D

Gülün lan! :D
kardeşim napalım :D yenilmeyiz diolar :D Herseferinde Aynı Şey oluyor KAybeden hep onlar oluyor yapcak bişi yok bu işler YENİLMEYİZ demekle olmuyor icraat lazım birazda

Ası pasa bana Realini soylermisin sen kimsin seni tanıyayım ki sxe çıktıktan sonra nbye konu acacağım hepiniz hile kingsiniz olm hile yokken taqimizi soyledigimz zaman bizimle mac atmıyorlardı şimdi nadirle birliktemi adam oldunuzda böyle nbye konu acıyorsunuz ?

REALİM `erKaN` <Re!S> MV` ~ FARKETMEZ sxe cıksın Ben bileğimle oynuyorum benı bılen bılır kardeş

Allagın salakları 3d le kıng oluyorlar sg. sımdı mal herıf

Ası pasa bana Realini soylermisin sen kimsin seni tanıyayım ki sxe çıktıktan sonra nbye konu acacağım hepiniz hile kingsiniz olm hile yokken taqimizi soyledigimz zaman bizimle mac atmıyorlardı şimdi nadirle birliktemi adam oldunuzda böyle nbye konu acıyorsunuz ?
REAL `erKaN` <Re!S> MV` ~ sxe cıktıkdan sonrada atalım farketmez benı bılen bılır kardeşş

işin kötüsü ne biliyor musun kardeşim ben senin realini ilk defa duyuyorum seni bilen varsa bizi bütün cs alemi bilir gördüğün ve bildiğin gibi onun haricinde sizin gibi king arkadaşlarım hile çıkınca böyle horozlanmaya başladılar yeni sxe çıkması dileğiyle ... qL

adamı bılen bılır lan .s ccc asi paşa ccc

​başarılar

​başarılar.

1.ncisi O kadar çocuksun ki ; yaşın 15-16 var yok. Profilinde büyük gözükmek için 22 yazmışsın bu

2.ncisi yenmiş olabilirsiniz yenmekte var yenilmekte seni tanımam sen kimsin sen beni tanı ;) ayık ol felan özenti olma.

3.ncüsü ise Sxe yeni sürüm çıksın o zaman yanıma gel evlat :) biraz ders veriyim sana

Tartışma yaratma haddini bil,kiminle konuştuğuna dikkat et.başarılar

Geri