Cs'den Soğudum Arkadaşlar Ping Sorunu :s

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
beyler ping sorunundan anlayanlar varsa lütfen baksın 1 aydan beri aynı sorun var önceden yoktu 40 46 60 ping silah çekilmiyor internet hızım normal ama ping var virüs felanda yok pc de yardım edin lütfen !

Bi İnternet sağlıyıcınızı arayıp yeterli verimi alamıyorum deyin, rateleri ayarların, olmadı pcye format atın trojen olabilir bazen virüs programı bulamıyor ama bide combofixi yükleyip tarattırın.

Bende zamanında 8 mgbit net wardı pinq 500-60 bazen 100 üstüne çıkıyordu deli oluyordum adamın 1 mgbit neti war pinqi 11di benim 8 mgbitti pinq 55-60 Faik sana bi bilgi veriyim bu pinqle ilqili

1-Modemin çoklumu
2-Modemin kaç mbps
3- Ping herzamanmi böyle yoksa belli bir saatemi oluyor
4-Modemin kaç mgbit
5-Pcden virüs olabilir

bunlardan sen soruları yanıtla ben sana cevabı veririm veya özelden msj at

Bende zamanında 8 mgbit net wardı pinq 500-60 bazen 100 üstüne çıkıyordu deli oluyordum adamın 1 mgbit neti war pinqi 11di benim 8 mgbitti pinq 55-60 Faik sana bi bilgi veriyim bu pinqle ilqili

1-Modemin çoklumu
2-Modemin kaç mbps
3- Ping herzamanmi böyle yoksa belli bir saatemi oluyor
4-Modemin kaç mgbit
5-Pcden virüs olabilir

bunlardan sen soruları yanıtla ben sana cevabı veririm veya özelden msj at
Modem çoklu değil
8mbps hız ama 6.80 yani çok iyi hat değeri
bazen bi 16 felan oluyor ama çok nadir yani sürekli 56 60
modemim Airties rt 206 kablosuz ama ben kablolu kullanıyorum
virüs işinide halledicem bi tarama yapıcam

combofix'lende tarama yaptım gene aynı

faik şimdi 2 ihtimal var 1 internetin yogun oldugu saatlerde oluyordur buda öğlene dek fln 2. ihtimalda ttnetin başlatacagı internet hızı kapsamı var süper internet diye 1 Ocaktan itibaren devreye giricek çalışmalardan dolayı olabilir ama sen yinede bir ttneti ara

faik şimdi 2 ihtimal var 1 internetin yogun oldugu saatlerde oluyordur buda öğlene dek fln 2. ihtimalda ttnetin başlatacagı internet hızı kapsamı var süper internet diye 1 Ocaktan itibaren devreye giricek çalışmalardan dolayı olabilir ama sen yinede bir ttneti ara

ismet şu 2.seçenek olabilir galiba çünkü bizim burda bi ara internet hepden gitti geldi çalışma oldu bi ara ondan sonra başlamıştı ping sorunu 1 ocağı bekliyelim ozaman yardımların teşekkürler.

önemli değil

ping cfgleri tavsiye ederim bendeki pingi şıpdiye çözdü :)

pinq cfg ben cfgnın içine yapmıştım bende bi fayda olmamıstı:D

Bilgisayarın büyük ihtimalle win7 dir 1. ypman gereken xp 32 bit attır .2. si rateni hesapla ve internet hızına göre ölçülen değerleri cfg'nin sonuna yapıştır %100 sorunun cozulecektir.

Bilgisayarın büyük ihtimalle win7 dir 1. ypman gereken xp 32 bit attır .2. si rateni hesapla ve internet hızına göre ölçülen değerleri cfg'nin sonuna yapıştır %100 sorunun cozulecektir.

kaç kere format attım xp de atttım w7 de attm gene aynı .

Faiik bi Ara msnden görüeşkmi özel bşy konuşcamda'?

Geri