[{CS'de Kullandığım Tüm Dosyalarımı&Cfglerimi Paylaşıyorum}]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *Dynamic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Forum da az ya da çok Emeğim var mı ?

• Var

Oy: 53 85.5%
  • Yok

Oy: 9 14.5%

• Kullanılan toplam oy
    62
  • Anket kapatılmış .
3
EXE RANK

*Dynamic

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.forumqs.com
*Dynamic
06.29.2010
Salı

Arkadaşlar buyrun bu son paylaşımım belkide bundan sonra pek uğrayacağımı sanmıyorum ancak CS de bugüne dek kullandığım Dosya&cFg leri sizlere sunuyorum...

İÇİNDEKİLER ; Dosya 1

-- Kendi kullandığım radar;k-gaming_radar; içindekileri sprites klasörüne atın.

-- KırmızıMuzzleFlash; içindekileri Sprites klasörüne atın.

-- Mavi muzzleFlash;içindekileri sprites klasörüne atın.

-- Kullandığım başka bir radar;sprites;içindekileri sprites klasörüne atın.

-- Havayı Karanlık yapma;içindekileri gfx/env klasörüne atın.

-- Anti Recoil; biraz da olsa merminizin sekmesini önler;progra mı çalıştırın istediğiniz ayara getirin oyunda f6 basın.

-- Cd-d 4.33;cd hack progra mıdır. Botlarla oynarken ya da movie yaparkan işinize yarayabilir;cd hack exe çalıştırın cs girin end tuşu ile aktif edin,end tuşu ile kapayın.

-- HLServerRates;gireceğiniz serverınl ag ayarlarını düzenler;progra mı açın pc&net özelliklerini yazın ve calculate deyin.

-- BunnyHoop;Bunny yapmanıza yarar;exe yi çalıştırın space ile bunny yapın.

-- Xbloods;Fazla Kan gösteren spritesdır;içindekileri sprites klasörüne atın.

-- Blords huds;Hud görünümünü ateşli yapar;içindekileri sprites klasörüne atın.

-- PodBot 2.5;Botlarla(bilgisayar oyuncusu) oyna m anıza yarar;Progra mı kurun cs girip -1 yapın botlar gelecektir.

-- Cs 1.5 Tr;Cs 1.5 Türkçeleştirir;Progrmı Kurun vs cs girin.

-- CT blue T Red;CT mavi Terörist takımını ise kırmızı yapar;içindekileri models/player klasörüne atın.

------DOSYA2-------

-- Firefox; c4 den çıkan ışığın yerine firefox logosu çıkar;içindekileri sprites klasörüne atın.

-- Sniper-scope;AWP scope (zoom) sprite dır;içindekileri sprites klasörüne atın.

-- BUGUNE DEK KULLANDIĞIM TÜM CONFİG LER MEVCUTTUR.

LİNKLER

File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

dynamic.rar download - Free File Web Hosting

cFgler dosya1 in içindedir.

Kendinize iyi bakın arkadaşlar iyi ya da kötü günlerimiz oldu bundan sonrada biliyoruz ki ömrümüzün sonuna kadar bugünler ile yaşayacağız. Hepinize hayatta iyi şanslar diliyorum :)

Üzerinizde az çok hakkım varsa temennim hakkınızı helal etmenizdir teşşekkürler arkadaşlar :)

VİRÜS TOTAL SONUÇLARI

http://www.virustotal.com/tr/analis...e1e9199968ddefaa5537e93866a2a0a515-1277820621

Baya uğraşmışsın Berk sağol.

Sağol kankaa

paylasım için tesekkürler kardeşim yolun acık kolsun
Virüs sonuclarını koyarmısın?

forumdan ayrılmana üzüldüm

paylaşım için teşekküler eğer forumdan ayrılıyorsan senin adına üzüldüm paylaşımların çok qsl we çok iyi inş. hayatın umduğun qibi qider

berk virüs sonuclarınıda koyarmısın kardeşim??

Forumdan Mi ayriliyorsun yoksa ? Teşekkürler Paylaşim için

bunnyhop ve cd hack dosyasında virüs cıktı zaten 2 si virüslü progrm ancak 5 dk içerisinde linkleri değiştirip sonuçları koyacağım

Berk Forumdan Ayrılıcaksan Üzüldüm Kardeşim :( Verdiğin Dosyalar ve Cfg ler için Çok uğraşmıssın sağol Kardeşim Paylaşım İçin Teşekkürler.

forumdan ayrılıyorum belki dönerim bilmiyorum kardeşim en azından şöyle söyleyim bu şimdilik son paylaşımım :)

Hı Tamam o Zaman Paylaşımlarını Sabırsızlıkla Beklicem :)

Oğlum baştan söylesene bunny'de virüs olduğunu :D Çalıştırdım bile :D Neyse sağlık olsun zaten bir bundan virüs girmediği kalmıştı pc'ye o da oldu :D

KardeŞim Cok üzüLüdüm Yha :S Dosya 1 Link Nerde berk ?

yoLun acık oLsun emeqine sayqı

ğüLe ğüLe Berk :)

filefactory de problem yok rapidshare bazen giriyor bazen girmiyor 1 alternatif daha ekledim. sağol ferhat

saoL Berk payLasımLarın qüseLdi Emeqe sayqı .

Hakkımız HeLaL oLsun

kardeşim dosya2 yi başka yerden lınk werırsen makbule qeçer saolasın simdiden

Geri